Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Uz sa neviem dockat!  (Přečteno 13800 krát)

Mavi

• Návštěvník
Re: Uz sa neviem dockat!
« Odpověď #25 kdy: 20 Října 2007, 20:38:14 »
a proč zrovna tak? :D :D :D :D
No přeci: Jdu se pohrabat v Horny Helen zní líp než když se hrabu v nějakym Heroinu ;c))  :D :D
« Poslední změna: 06 Prosince 2007, 00:32:46 od Anna Taliánová »
Ubuntu 7.04, Windows XP, MOTHERBOARD: ASUS P5B Deluxe Wi-fi AP Edition, PROCESOR: Intel Core 2 Duo E6600, OPERAČNÍ PAMĚŤ: 2048MB RAM, GR.KARTA: NVIDIA GeForce 7600 GT, ZVUKOVKA: Soundmax HD Audio (integrovaná na MB)

Tomáš Kubíček

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.foto-reklama.cz
« Odpověď #26 kdy: 08 Ledna 2008, 16:17:10 »
Nevíte, jestli se neuvažuje do nějakých dalších vydání zahrnutí podobného Control Centra, s možností alternativního nastavení systému přes grafické rozhraní, jako je dnes obvyklé např. v OpenSuse, Mandrivě, PcLinuxOs? Myslím, že by to hodně usnadnilo nováčkům přechod na linux...
------------------------------------------------------------------------------------
Intel Mini Mac 1,83 Ghz, 2 GB RAM, MAC OSX 10.4.11, virtuálně XP přes Parallels Desktop; dual boot OpenSuse 11 Gnome a Win XP na AMD SEMPRON,  Ubuntu 8.04 na AMD k7
http://www.foto-reklama.cz

Obi Wan Tin

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 10 Ledna 2008, 16:54:27 »
Já bych byl pro delší vývojový cyklus než 6 měsíců, kdyby to přineslo stabilitu...

Nová verze jednou za rok až dva by byla v pohodě, kdyby updaty byly průběžně i větší (verze KDE, nové nástroje atd.).

Někdy se mi zdá, že těch 6 měsíců je moc málo na vytvoření stabilní verze.

A nebyl by to potom tak trosku Debian?  ;)
(K)Ubuntu 8.10

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #28 kdy: 10 Ledna 2008, 19:30:11 »
Já bych byl pro delší vývojový cyklus než 6 měsíců, kdyby to přineslo stabilitu...

Nová verze jednou za rok až dva by byla v pohodě, kdyby updaty byly průběžně i větší (verze KDE, nové nástroje atd.).

Někdy se mi zdá, že těch 6 měsíců je moc málo na vytvoření stabilní verze.

A nebyl by to potom tak trosku Debian?  ;)
A to by vadilo?
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

henrichg

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: 10 Ledna 2008, 20:55:09 »
No to by potom Ubuntu nebolo treba, Debian by stacil. (len tak rypem :-D, ja viem, ze Ubuntu nie je len o tom ako casto vychadzaju aktualizacie, aj ked sa Debian zacina podobat na Ubuntu v niektorych veciach, napr. instalator systemu - nevidel som, len som cital o tom).
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.