Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nechce mi bootovat  (Přečteno 1471 krát)

_SpiRiT_

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
nechce mi bootovat
« kdy: 27 Srpna 2008, 14:00:34 »
Mam dualboot WinXP SP2 a Ubuntu 8.04. Bol som v ubuntu tak som dal restartovat pc lebo som chcel ist do Win.
Zapla sa uvodna obrazovka ze Pentium 4 atd. ale zaseklo sa to vobec nenabehla ta obrazovka kde si mozem vybrat OS.
S boot.ini som nic nerobil moze to byt to? Este v ubuntu som instaloval php a take porgramy zo synapticu to by nemalo uskodit.
Boot CD nefunguje.  :'(  :-\ Klavesove skratky nefunguju.
« Poslední změna: 27 Srpna 2008, 14:48:03 od _SpiRiT_ »

zvire

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
    • zvire.zver.info
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #1 kdy: 27 Srpna 2008, 14:43:52 »
Tohle mi dělala jedna stará deska od asuse,  když jsem měl v usb flashdisk. Není to tim? :-)
Ubuntu

_SpiRiT_

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #2 kdy: 27 Srpna 2008, 14:49:27 »
nie ja tam asus nemam. ani bootCD nefunguje  >:( ??? :'( :'(

funk

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 350
    • Zobrazit profil
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #3 kdy: 28 Srpna 2008, 08:19:13 »
Nemohlo to byt aktualizaci jadra?

Flavicius

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 87
    • Zobrazit profil
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #4 kdy: 28 Srpna 2008, 08:46:20 »
Kde přesně se to zasekne? Nebo snad vidíš jen černo?
Za všechno může programování!
------------------------------------
Doporučuji všem, kteří nevědí, jakou si vybrat kravatu k obleku: http://vyberkravatu.cz

premet

  • Host
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #5 kdy: 28 Srpna 2008, 15:31:15 »
Pokud ti nenaběhně Grub (nabídky kde si vybíráš OS) tak jej zkus obnovit návod je na wiki.

_SpiRiT_

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
Re: nechce mi bootovat
« Odpověď #6 kdy: 01 Září 2008, 10:25:06 »
uz to funguje  ;D zabudol som vypnut tlaciaren :)

 


Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.