Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Znate www.jango.com ?  (Přečteno 6463 krát)

fritzek

• Aktivní člen
  • *
Znate www.jango.com ?
« kdy: 29 Srpna 2008, 22:19:10 »
Ahoj. Tohle neni zadny dotaz, ani nic vtipneho. Jenom bych vas chtel upozornit na skvelou sluzbu www.jango.com. Je to server, ktery ma neuveritelne mnozstvi hudby a kazdy si tam muze vytvorit jakousi radiovou stanici, ktera bude vysilat pisnicky dle vasich preferenci. Nastavite si tam oblibene kapely a k tomu vam budou hrat jeste kapely podobnych zanru. Moc nevim jak to funguje(hlavne ohledne autorskych prav), ale kdyz jsem to poprve videl, tak se mi to moc libilo(a libi se mi to cim dal tim vic:)
Tak to vyzkousejte a urcite nebudete litovat
Nez se zorientujete, tak si muzete pustit moji stanici: http://www.jango.com/users/22637026/edit?l=0
(A vypnete si flashblock. Hraje to sice pres javascript, ale s vypnutym flashem mi to nefungovalo. Ale jak rikam..vubec tomu nerozumim)

P.S.  Nemam z toho zadny osobni prospech a prestoze se nejedna o nic Linuxoveho, tak si myslim ze je tohoto prispevku pro odpadkovy kos skoda.
P4 2.94GHz / 1024MB RAM / NVidia 6600 256MB / 80GB Seagate / DVB MSI Megasky / Leadtek Winfast 2000 / LENNY
NB Centrino Duo / 1024MB RAM / Intel 945GM / Intel wifi 3945ABG / Intel ethernet 100 VE

JohnyN

• Host
Re: Znate www.jango.com ?
« Odpověď #1 kdy: 30 Srpna 2008, 10:20:52 »
Zdravím, jango.com poznám. Viac ale používam http://www.last.fm a http://www.deezer.com  ;)

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
« Odpověď #2 kdy: 31 Srpna 2008, 17:16:45 »
last.fm neni spatny, jango.com je lepsi, ale na muj vkus malo hudby... po nejakem mesici poslouchani se pisnicky dost casto opakovaly...
radsi si vzdy neco najdu na jamendo.com
sice to je neco jineho a nez najdu dobrou hudbu, tak to chvili trva, ale daji se najit suprove kousky

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #3 kdy: 31 Srpna 2008, 23:00:58 »
jo..a nikdy mě tyhle stránky jako last.fm a podobně nebraly..radši si poslouchám podle sebe a svoje věci ???

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
« Odpověď #4 kdy: 01 Září 2008, 00:50:08 »
jo..a nikdy mě tyhle stránky jako last.fm a podobně nebraly..radši si poslouchám podle sebe a svoje věci ???
¨přesně, na druhou stanu je na nich dobrý, že tam je spousta muziky kterou mám rád, ale nemám ji doma na disku

fritzek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 01 Září 2008, 11:39:32 »
No me na tom prijde dobry predevsim to, ze mi tam hraji i jine veci z mych oblibenych zanru a objevim tak i nove kapely, na ktere bych jinak neprisel.
P4 2.94GHz / 1024MB RAM / NVidia 6600 256MB / 80GB Seagate / DVB MSI Megasky / Leadtek Winfast 2000 / LENNY
NB Centrino Duo / 1024MB RAM / Intel 945GM / Intel wifi 3945ABG / Intel ethernet 100 VE

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #6 kdy: 01 Září 2008, 12:13:51 »
No me na tom prijde dobry predevsim to, ze mi tam hraji i jine veci z mych oblibenych zanru a objevim tak i nove kapely, na ktere bych jinak neprisel.
já mám hlavně svojí nenaposlouchaný muziky ještě hodně moc, a stále poznávám nový a nový kapely i bez těchhle stránek, takže kdybych měl poslouchat ještě na last.fm nebo jango.com tak se z toho po*eru. :D

fritzek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 01 Září 2008, 19:10:20 »
já mám hlavně svojí nenaposlouchaný muziky ještě hodně moc, a stále poznávám nový a nový kapely i bez těchhle stránek, takže kdybych měl poslouchat ještě na last.fm nebo jango.com tak se z toho po*eru. :D
A predpokladam, ze mas vsechno legalne   ;D

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #8 kdy: 01 Září 2008, 19:59:04 »
A predpokladam, ze mas vsechno legalne   ;D
jistěže.

fritzek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 02 Září 2008, 19:32:53 »
A jedna se o takovou tu legalitu "stahovani neni zakazano", nebo o opravdovou legalitu?
Nedokazu si totiz predstavit, na kolik by me vysla takova sbirka, ktera by mi k poslechu stacila. Mozna by to slo i do milionu. Proto jango.com vitam jako skvelou moznost poslechnout si i veci, ktere jsem si nekoupil.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #10 kdy: 03 Září 2008, 00:01:49 »
A jedna se o takovou tu legalitu "stahovani neni zakazano", nebo o opravdovou legalitu?
Nedokazu si totiz predstavit, na kolik by me vysla takova sbirka, ktera by mi k poslechu stacila. Mozna by to slo i do milionu. Proto jango.com vitam jako skvelou moznost poslechnout si i veci, ktere jsem si nekoupil.
legalita je jen jedna a prostě to legálně mám :D mimochodem, proč tě to tak zajímá? když si to poslechneš na jangu, tak se ti to do počítače taky stáhne. sice jen do nějakýho tempu, ale stáhne...
ty mi připomínáš scénu u kámoše...
kámoš: mám maturitu.
jeho kámoška: ale na soukromý škole, ne?
kámoš: mám maturitu.
jeho kámoška: nojo, ale na soukromý škole!!!
kámoš: mám maturitu. (dostává výtlem)
...atd.
ale abych nebyl úplně offtopic, hlavní důvod proč tyhle stránky nepoužívám a jsou mi k prdu je ten, že z času strávenýho na počítači zas tak moc procentuálně neposlouchám, protože když se potřebuju na něco soustředit a MYSLET u toho, tak poslouchat nemůžu. hlavně tedy hudbu poslouchám kdekoliv mimo počítač ve sluchátkách- MHD, na cestách, na ulici, ve škole.
« Poslední změna: 03 Září 2008, 00:06:09 od ing. Roubátko »

JohnyN

• Host
« Odpověď #11 kdy: 03 Září 2008, 18:48:11 »
Ja som sa nedávno vrátil k Jamendu, aj keď ma mrzí, že servery bývajú často preťažené  :( Dá sa tam však nájsť dobrý jazz  :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.