Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Power Cinema Linux  (Přečteno 2501 krát)

Basquiat

• Návštěvník
Power Cinema Linux
« kdy: 04 Září 2008, 18:13:31 »
Dostal jsem notebook Prestigio Visconte, který má speciální tlačítko "P", které slouží k přehrávání dvd, hudby a fotek aniž by bylo nutné zapínat počítač. Nevím, jak to má gungovat...podmínkou je operační systém Linux s tímto softem. Nikde na internetu jsem PowerCinema Linux nenašel. Rád bych notebook používal jako přehrávač dvd na tv, pro což by byl tento speciání mód ideální. Nevíte někdo něco bližšího. Díky

Basquiat

• Návštěvník
Re: Power Cinema Linux
« Odpověď #1 kdy: 04 Září 2008, 18:15:15 »
 http://www.cyberlink.com/eng/press_room/view_970.html tohle je jedinné, co se dá najít, ale úplně tomu nerozumím. Angličtinou nevládnu.Díky za rady a pomoc

Basquiat

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Září 2008, 18:19:07 »
tak to vypadá, že ten program je jen OEM, není k downloadu.....nedá se nějak sehnat???

Basquiat

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Září 2008, 18:29:48 »
...tak se tak nějak prokousávám internetem a vypadá to, že ten program nejde nikde stáhnout....měl by bát zdarma, ne?...našel jsem několik stejných otázek jako mám já, ale nikde žádná pořádná odpověď.

Basquiat

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 04 Září 2008, 21:59:06 »
...může mi alespoň někdo doporučit nějakej alternativní program, který by z notebooku udělal dvd přehrávač.....minimalizoval by zahřívání a hluk notebooku. Nemám na mysli Myth, Nero Home, Media Center atd....prostě něco, co by fungovalo jako  výše avizovaný power cinema?

Rincewind

• Stálý člen
  • **
  • Na fórum jsem nezanevřel, jenom nestíhám....
« Odpověď #5 kdy: 05 Září 2008, 12:49:36 »
...může mi alespoň někdo doporučit nějakej alternativní program, který by z notebooku udělal dvd přehrávač.....minimalizoval by zahřívání a hluk notebooku. Nemám na mysli Myth, Nero Home, Media Center atd....prostě něco, co by fungovalo jako  výše avizovaný power cinema?

něco takového?

http://www.geexbox.org/en/index.html

Basquiat

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 05 Září 2008, 15:02:43 »
...vyzkouším, uvidím. Děkuji za snahu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.