Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: stream  (Přečteno 2713 krát)

fikus

• Návštěvník
stream
« kdy: 15 Září 2008, 16:45:36 »

Zkuste prosím poradit,nechápu co je špatně na následujícím výpise.mplayer to nepřehraje.

[asta@asta-pc:~$ mplayer -vo gl2  http://servis.idnes.cz/stream/webtv.asp?url=http%3a%2f%2fstream.idnes.cz%2fvideo%2f0808%2ftv-sport%2fVF080828_075138_wmv_middle.wmv
MPlayer 1.0rc2-4.2.3 (C) 2000-2007 MPlayer Team
CPU: AMD Athlon(tm) Processor LE-1640 (Family: 15, Model: 95, Stepping: 3)
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 1 3DNow2: 1 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled with runtime CPU detection.
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.

Playing http://servis.idnes.cz/stream/webtv.asp?url=http%3a%2f%2fstream.idnes.cz%2fvideo%2f0808%2ftv-sport%2fVF080828_075138_wmv_middle.wmv.
Resolving servis.idnes.cz for AF_INET...
Connecting to server servis.idnes.cz[194.79.52.194]: 80...
Cache size set to 8192 KBytes
Cache fill:  0.01% (634 bytes)   

Exiting... (End of file)

týká se to všech  streamů z www.idnes.cz,je to patrné.Z  google vím,že pravděpodobně to přehrát lze.zkoušel jsem -playlist,zasmyčkuje se to a někdy po nějakém čase přehraje.zkoušel jse mi vlc,gxine,kaffeine(otravuje s hláškou,že kodeky jsou již nainstalovány-mám-nechápu).Trochu to přehraje totem,ale seká se.Tak si myslím,že chyba je u mně.mohl by mplayer(nebo jiný přehrávač) posílat špatnou ip adresu?Ubuntu 8.04 HH
« Poslední změna: 15 Září 2008, 16:47:54 od fikus »

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Re: stream
« Odpověď #1 kdy: 16 Září 2008, 01:59:37 »
Ja kdyz zkousim prehrat stream z idnes.cz tak mi spadne Firefox. Prehraju vse(vlc), ale stream z tohoto serveru ani omylem. Patrne si to netyka s linuxem. Holt cenzori, redaktori kteri neumi napsat clanek bez nejake totalni pravopisne chyby a propaganda vseho druhu, tak se clovek nesmi divit, ze tam neco nejde.. ;D ;D

fikus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Září 2008, 20:19:38 »
no nemyslím si totéž.tím spíš,že já nepřehraju všechen stream vlc ani mpalyerem,ale jakousi kombinací přehrávačů.je mi ale podivné,že někdo ten stejný stream přehraje a někdo ne.o to víc pochybuju,že by na idnesu byli redaktoři-trubky,které neumí psát stránky.a že by byli výrobci stránek placeni microsoftem?.šlo mi o to jestli je ten výpis v pořádku.vypadá to ,že mplayer najede na stream nenajde ho tak spadne.je to tak?popřípadě zahlásí chybu 404:file not found.což znamená,že špatně hledá,protože ten stream tam na tuty je.

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 17 Září 2008, 02:11:07 »
no nemyslím si totéž.tím spíš,že já nepřehraju všechen stream vlc ani mpalyerem,ale jakousi kombinací přehrávačů.je mi ale podivné,že někdo ten stejný stream přehraje a někdo ne.o to víc pochybuju,že by na idnesu byli redaktoři-trubky,které neumí psát stránky.a že by byli výrobci stránek placeni microsoftem?.šlo mi o to jestli je ten výpis v pořádku.vypadá to ,že mplayer najede na stream nenajde ho tak spadne.je to tak?popřípadě zahlásí chybu 404:file not found.což znamená,že špatně hledá,protože ten stream tam na tuty je.
Par let jsem stravil na diskusi idnes, tak vim o cem mluvim. To, ze tam maji pouze wmv stream je zoufalost. Zkousel jsem taky rozjet ty jejich 3D srandy, ale jeste jsem to nevyresil, zase tak akutni to neni. Na prehravani streamu jsem si nainstalil Real11, pro real formaty a na wmv mam specialne Vlc. V mediaplayerconnectivity, coz je doplnek pro Firefox jsem pak nastavil Realplayer pro real format a Vlc pro wmv format a prehraju temer vse, az na zminenej idnes.cz..

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
« Odpověď #4 kdy: 17 Září 2008, 07:30:37 »
Zkoušel jsem to ve FF, nepřehraje, Konqueror (KDE) to ale přehraje a když dam 3tlačítkem -> playlist, dostanu něco jako:
Kód: [Vybrat]
mmsh://stream.idnes.cz/video/0808/tv-sport/VF080828_075138_wmv_middle.wmv?idostrova=webtvTo pak upravim na správný tvar a můžu přehrávat:
vlc mms://stream.idnes.cz/video/0808/tv-sport/VF080828_075138_wmv_middle.wmv
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

fikus

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 17 Září 2008, 20:04:02 »
Zkoušel jsem to ve FF, nepřehraje, Konqueror (KDE) to ale přehraje a když dam 3tlačítkem -> playlist, dostanu něco jako:
mmsh://stream.idnes.cz/video/0808/tv-sport/VF080828_075138_wmv_middle.wmv?idostrova=webtvTo pak upravim na správný tvar a můžu přehrávat:
vlc mms://stream.idnes.cz/video/0808/tv-sport/VF080828_075138_wmv_middle.wmv

tak jo tohle docela funguje,dík.i když trochu jinak.šlo by to ale trochu zjednodušit?jakože napíšu nějaký skript či co a ono by to umělo "vynechat"nějaké úkony.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.