Mám problémy s neslobodnými ovládačmi nVidia GeForce 6200... Nainštaloval som ich cez Systém -> Správa -> Ovladače hardwaru, normálne sa nainštalovali ale problém je v tom, že keď chcem spustiť glxgears, hru extreme tux racer, compiz, alebo v nvidia-settings kliknem na OpenGL/GLX information program sa vypne a v termináli vypíše chybovú hlášku: Illegal instruction. Taktiež, keď dám reštartovať / vypnúť počítač, predtým ako sa vypne na 10 sekúnd zobrazí "Out of range" (pred inštaláciou týchto ovladačov to pri reštarte/vypnutí počítača nerobil) Podľa nvidia-settings mám verziu ovládačov 169.12. Na windowse používam ovládače 76.44 ktoré som dostal ku grafickej karte, keď dám vyššie tak začína na windowsoch grafika blbnúť pri niektorých hrách, takže mohlo by to byť týmto... Skúšal som aj preinštalovať ovládače, nainštalovať ich cez XFCE aj gnome, proste všeličo ale nič nepomohlo... Viete mi s tým pomôcť, príp. povedzte kde sa dajú získať staršie ovládače nVidia kariet pre linux...
/EDIT: Problem vyrieseny vymenou ovladacov za nvidia-glx (hardware drivers instaloval nvidia-glx-new), ale aj tak nechapem preco mi instaluje nvidia-glx-new ked s mojou grafikou spravne funguje nvidia-glx