Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kamarádi v Pidginu  (Přečteno 1366 krát)

inuendo

• Aktivní člen
  • *
kamarádi v Pidginu
« kdy: 18 Září 2008, 16:43:50 »
..ahoj,jedna zkušenost s pidginem:nainstaloval jsem na nový ntb pidgin a nešli mi přidat kámarádi-(z neznámých důvodů...) trochu se to tady řešilo a nic,nakonec stačí v liště kamarádi najet na zobrazit a zatrhnout "opojené kamarády"  :D

Aktron

• Návštěvník
Re: kamarádi v Pidginu
« Odpověď #1 kdy: 18 Září 2008, 17:20:55 »
Pidgin má vůbec pěkně neintuivní interfejs... to dělení do skupin a nemožnost vypnout si skupiny... nedávno udělali nějakej super bug že okna měly fixní velikost co nešla měnit, naštěstí se to tuším rychle spravilo. Zase ale pidgin funguje v principu všem a vždy a narozdíl od jiných nejmenovaných komunikátorů nekope do gnome až se samo zrestartuje atp...

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: kamarádi v Pidginu
« Odpověď #2 kdy: 19 Září 2008, 00:50:11 »
...zobrazit a zatrhnout "opojené kamarády"  :D
Nevím, jestli bych chtěl vidět své opojené kamarády ;D Aneb jeden z nejlepších překlepů, co jsem v poslední době viděl :D A jinak souhlasím s tím, že není ultraintuitivní - ale přijde mi celkem v pohodě... Prostě má celkem hodně funkcí, tak to nemůže být úplně jednoduchý - ale mohlo by to být jednodušší :P
« Poslední změna: 19 Září 2008, 00:52:12 od 3m9d »
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.