Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Některé screenlety ignorujou config  (Přečteno 1667 krát)

Slinky

• Návštěvník
Některé screenlety ignorujou config
« kdy: 02 Října 2008, 13:21:09 »
Zdravím, mám problém s některými screenlety v tom že při spuštění ignorujou config kterej jsem u nich nastavil. U většiny screenletů to problém nedělá ale například u screenletů WaterMark nebo humanPopulation chci aby byli "Stále v pozadí". Po nastavení se screenlety dají do pozadí ale při jejich příštím spuštění nastartují zase se starým configem a jsou zase "Stále v popředí".
Zkoušel jsem i editovat soubor ~/.config/Screenlets/WaterMark/default/WaterMark1.ini a u položky "keep_above=True" jsem nastavil "keep_above=False" ale příští spuštění screenletu si to zase nastavilo na True. Neví někdo čím to může být?

Posílám log z ~/.config/Screenlets/WaterMarkScreenlet.log kdyby nějak mohl pomoct.
Kód: [Vybrat]
Obsluha cache: Načítání zápisů z cache
Obsluha cache: Načítání <WaterMark1>
Našel jsem běžící sezení WaterMark, přidávám nový výskyt podle služby.
Chyba v screenlets.services.get_service_by_name: org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.screenlets.WaterMark was not provided by any .service files
Screenlet has already been added to /tmp/screenlets/screenlets.icewolf.running
Načítám výskyty v: /home/icewolf/.config/Screenlets/WaterMark/default/
Soubor: WaterMark1.ini
/home/icewolf/.config/Screenlets//default/WaterMark1
NAĆÍST NOVÝ MOTIV: default
NALEZENO: /home/icewolf/.screenlets/WaterMark/themes/default
Can't open /proc/acpi/ibm/thermal
Can't open /proc/acpi/ibm/fan
Hddtemp not installed
Nastav vlastnosti v WaterMark
NAĆÍST NOVÝ MOTIV: default
NALEZENO: /home/icewolf/.screenlets/WaterMark/themes/default
Obnovené výskyty ze sezení 'default' ...
OK
Debian Testing Lenny RC2
Celeron 2.66 GHz, Geforce 6600, 512 RAM

Slinky

• Návštěvník
Re: Některé screenlety ignorujou config
« Odpověď #1 kdy: 03 Října 2008, 22:02:16 »
Tak jsem zkoušel dělat různý pokusy a zjistil jsem že problém, který jsem popsal výše, se vyskytuje jenom u verze "Screenlets 0.1.2". Nainstaloval jsem si nižší verzi "Screenlets 0.0.12" a WaterMark si aspoň uchová nastavení "Stále v pozadí". Ale když si chci nastavit zamknutí WaterMark tak si s nim můžu stejně hejbat jak chci :D. No aspoň že něco funguje.
Jinak nezná někdo podobný screenlet WaterMarku který by neměl tyhle problémy? Hledal jsem nějakej screenlet který má hodně monitorů systému (vytížení a graf vytížení CPU, paměti, swapu; teplota hardwaru, stručný info o PC...) a našel jsem jenom WaterMark.
Debian Testing Lenny RC2
Celeron 2.66 GHz, Geforce 6600, 512 RAM

PELKO

• Aktivní člen
  • *
Re: Některé screenlety ignorujou config
« Odpověď #2 kdy: 28 Prosince 2008, 23:26:09 »
Netuší niekto prečo sa mi widgety vždy spustia v na "defaultnom" mieste na ploche? pekne si ich zarovnám tak ako chcem no po reštarte nič

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.