Já hlavně nechápu, proč když dám pravé na pozadí a motivy, že tam jsou takové hnusárny a jediné použitelné je human a pak tam je nějaké to fialové atd.. Nechápu, že neudělají 5 super motivů a k tomu přiřadí nějaká pěkná pozadí a vyberou jedno klidně konzervativnější jakohlavní. Uživatel by si je prohlédl, zjistil, že se mu líbí to nebo to a zvolil by si ho a bylo by... Uživatel který není grafik nikdy neudělá ideální skladbu grafiky a grafických prvků.. Je dobré mít odladěný základ a to si upravit.
Nechápu to. Detaily jsou nejdůležitější, protože sebelepší produkt s nedotaženými detaily vypadá jako nějaká béčková amatérská splácanina...
PS: teď jsem třeba ukazoval compizácké vymoženosti dvoum nově mnou naverbovaným ubunťákům. (kolemse přifařející se slečna jenom valila oči, když jsem na monitor začal kreslit ohnivým písmem a kolega jehož to byl notebook měl hrůzu v očích když viděl, co že to všechno umí a co všechno tam měním a překlikávám abych jim demonstroval vymoženosti a možnosti compizu co si pamatuji z dob berylu atd.. :-) ). A právě jsme o tom mluvili, jaká to je škoda, že si člověk nemůže jednoduchou formou vybrat lně novou sestavu grafiky.. To je to takovej problém? + k tomu udělat odladěné nastavení compizu (myslím, že vyladit grafiku a k tomu compiz je docela už náročná záležitost.)
PPS: myslím, že verbování nových ubunťáků by bylo mnohem snadnější s možností lepšího grafického kukuče.