Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zvuk vs internet??  (Přečteno 1701 krát)

incredible

• Aktivní člen
  • *
zvuk vs internet??
« kdy: 24 Října 2008, 18:11:15 »
Dobrý den, mám problém se zvukem, do teď mi to nedělalo žádné problémi, mám hardy heron 8.10 a používám k připojení k internetu wifi, přes domácí router, zvuk je čistý, ale vždy, když začnu něco stahovat, neo se připojím an internet, začne šumět v bedničkách, nevíte čím by to mohlo být? do teď to nedělalo

incredible

• Aktivní člen
  • *
Re: zvuk vs internet??
« Odpověď #1 kdy: 24 Října 2008, 18:12:36 »
Nemohlo se v routeru něco spálit? že by to nebylo odrušené? jelikož když vypojím konektor bedniček a začnu něvo stahovat, dělá to pořád dál,:-( >:( >:(

incredible

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 24 Října 2008, 18:52:24 »
Ale když vypnu wifi a zapojím kabel místo wifi netu, jde to normálně:-( asi je v prčicích nějaký odrušovadlo, enmyslíte?

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 24 Října 2008, 19:12:51 »
Ano jistě. Rozeberte to, zkontrolujte studeňáky, vypálené odpory a třeba něco najdete...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

incredible

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 24 Října 2008, 21:06:16 »
No, doufám, že je to opravdu ten router, jelikož repro mám nové, ještě jsems e chtěl zeptat, pokud tedy mohu, tohle není dotaz linux:-D ale domácí kutil:-) mám notebok, ten stím problémem:-) a ty bedničky jsou 4 plus jedna středová plus subwofer... ale je to na třech kabelech,
4bedny
Střed
Subwofer
 a tak jsem je spojil rozbočovačema do jednoho a píchl do laptopu, běhá mi to tak skoro půl roku a žádný problém, podle mě jsem stím nic udělat nemohl, je to asi ten router, zítra až budumít volno to rozeberu a napíšu jsem jak to dopadlo:-) pro  další případné problémi, jinak děkuji za reakci i na takový dotaz, jako je můj

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 25 Října 2008, 09:05:18 »
Heh, v tom případě jste mohl odpálit něco na zvukovce. Doporučuju připíchnout jiný zdroj zvuků. Tím odpadne možnost poškození zvukovky.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

incredible

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 25 Října 2008, 23:01:05 »
vše funguje, je to wifina, mám jí v opravě, ale vypadá to že jí vymění, teda wifina, wifi router...mám teď net přes kabel,a le trápí mě teď ten zvuk, mám tu problém asi o 5 pater víš:-D zvuk alsa

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.