Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problem s proxy  (Přečteno 1468 krát)

Sterejko

• Návštěvník
problem s proxy
« kdy: 31 Října 2008, 10:19:36 »
prosim vas, mam nainstalovane ubuntu 8.10 , graficku kartu mam 8500GT a vyzaduje si restricted drivers aby fungovala korektne aj ich ponuka stiahnut to je pekne, ale (bohuzial) pouzivam proxy server, a samozrejme kvoli tomu nie je schopny sa connectnut na niektory server aby to stiahlo, viem ze je v nastaveniach proxy servre ale zadaval som tam nastavenia take ake maju byt ale nejde to.
resp. vo FireFoxe som si nastavil veci tak ako maju byt a internet mi ide, ale to je zalezitost prehliadaca, neviem ako mam donutit moje ubuntu stiahnut drivre cez restricted... :( kde mam nastavit tie proxy? aby aj tato utilita pochopila "kadial ma ist do netu" ???

JohnyN

• Host
Re: problem s proxy
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2008, 10:21:24 »
Zdravím, skúšali ste Systém - Predvoľby alebo Voľby (neviem aký je CZ preklad) - Sieťové proxy?

Sterejko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2008, 10:42:29 »
to som presne skusal, mam to nastavene spravne, presne viem aky port pouzit atd..ale nejde to..
jedine ide mi net cez prehliadac, lebo tam som si to nastavil, ale toto nechapem preco nejde

dufam ze rozumiete co je za problem, nemozem si stiahnut restricted drivers, aktualizacie, add/remove program si nemoze refreshnut list z internetu, pidgin nevies stiahnut pluginy kt. som si navolil. prosto ZIADNA aplikacia "nevie" ze sa ma napajat na daky proxy server

system - volby - proxy site, to mam nastavene a nejde :( co sa s tym da robit?

Sterejko

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 02 Listopadu 2008, 20:42:26 »
nikoho nic nenapada  ???

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.