Mám takový asi hodně nestandardní problém. Nainstaloval jsem Kubuntu 8.04 a doinstalovával různé věci. Pak jsem chtěl doinstalovat klávesnici, ale nějak se mi přehodila na jakousi neznámou a začala i při ENG/CZ rozložení psát řecké či jaké znaky a pak systém zamrzl. Po restartu mi systém odmítal heslo a já se nemohl nalogovat. Myslel jsem, že je problém v nastavené klávesnici / poškozeném heslu (heslo jsem 100% znal). Teď jsem ale přišel na to, že systém mi jakékoli heslo (grafický login, ověření při sudo) uzná jen tehdy, když ho napíšu rychle. Tj. když ho pomalu "vydatluju" a dám si na tom záležet, tak mi ho neuzná. Nejedná se rozhodně o to, že bych se v této otázce mýlil, zkoušel jsem to experimentálně mockrát a mockrát a vždycky s tímto výsledkem. Setkal jste se někdo s tímto problémem a nevíte co s ním?
Jinak debata je to spíš akademická, systém je čerstvě po instalaci a stejně chci přejít na 8.10, takže budu reinstalovat z nově staženého CD. Ale zajímalo by mě, jestli někdo nemá nějaké nápady, čím to bylo..mně osobně to připadá neuvěřitelné.