No tak jsem se přemohl a přečetl si tento thread znovu a od začátku do konce. A pár věcí taky hodím do ohně, který se tu tak krásně rozhořel.
1) Jsem moc rád, že tu máme spoustu technicky zdatnějších uživatelů, kteří tvoří auru znalostí kolem tohoto fóra.
2) Byl bych ještě radši, kdyby tito zmiňovaní připustili na mysl, že toto fórum slouží i naprostým laikům, kteří neví ani co je Ubuntu, ani co je Linux, ba třeba ani co je to vlastně ta myš a klávesnice.
3) Abych nebil jenom jednu stranu, tak můžu bez okolků přiznat, že za tu dobu co tu působím, jsem si všiml, že někteří návštěvníci, naštěstí jich není zase tolik, to tu berou jako placenou podporu a dovedou člověku pořádně zkazit náladu. Těm bych doporučil si zavolat na placenou linku Microsoft Helpline a vysolit na dřevo mamon za něco, co jim vůbec nepomohlo. Možná bych to doporučil všem, kteří tam ještě nevolali, protože by u nich podobná fóra a lidé na nich působící stoprocentně stoupli na ceně.
4) Každý, opakuji každý, by si měl sáhnout do svědomí, včetně mě, kolik úsilí vložil, aby to tu bylo lepší, příjemnější, hezčí a přátelštější.
PS: Do Nového roku Vám všem do života přeji jen to příjemnější a spoustu sil poprat se s tím nepříjemnějším.