Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: prepinani zvukovek  (Přečteno 1397 krát)

blaf

• Návštěvník
prepinani zvukovek
« kdy: 24 Listopadu 2008, 22:24:42 »
Zdravim,
tak jsem zase jednou nainstaloval linux a potykam se s nasledujicim problemem. Mam dve zvukovky. V jedne sluchatka, v druhe repracky. Podle toho kam chci vystup si prepnu mezi zvukovkama. Takhle to probihalo na win. V ubuntu se mi zatim nedari dosahnout toho, aby se pouzivala onboard zvukovka. Kdyz si pustim z menu System -> Preferences polozku Sound, zobrazi se mi dialog s nekolika kombo boxy, ve kterych je vybrana volba Autodetect. U kazdeho komba je tlacitko Test, na ktere kdyz kliknu tak mi zacnou piskat sluchatka. Zkousel jsem vybirat ruzne volby a kdyz vyberu HDA Intel ALC885 Analog (OSS) a kliknu na Test tak mi zacnou piskat repracky. Diky tomuhle jsem ocekaval, ze kdyz to necham takhle nastavene a pustim napr. film tak mi pujde zvuk do repracku. Zvuk jde ale stale do sluchatek.

Proto  se chci zeptat co delam spatne, eventuelne mi prosim doporucte nejaky soft, ktery mi umozni jednoduse prepinat mezi zvukovkami. Prehravac, ktery umi vystup umi nastavit (stejne jako winamp) je taky dobra rada ;)

Predem diky za rady
blaf

blaf

• Návštěvník
Re: prepinani zvukovek
« Odpověď #1 kdy: 24 Listopadu 2008, 22:28:37 »
tak hned po odeslani jsem si vsiml podobneho threadu kousek nize, pravdepodobne tam je odpoved, takze se omlouvam

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.