Ano, tak jsem to taky myslel. U linuxu se musí myslet, na což si BFU od Microsoftu velice težko zvykají - Windows za ně myslí sám. Taky jste ale mohli číst, že linux není pro uživatele bez jakýchkoliv zkušeností. Propána, vždyť toho není potřeba zase tolik! Kouknu se sem na fórum, zvážím, zda-li mám vůbec vůli a odhodlání se do něčeho takového pustit a načtu si popřípadě pár základních příkazů (které ani nejsou nutné). To, co činí pro "bežného uživatele" linux tak složitým je lenost a pocit, že něco takového není možné, ne jeho domnělá extrémní složitost. Lidi, kteří mají Ubuntu jen kvůli bezpečnému stahování a XPčka nebo Visty mají stále jako hlavní systém, je pořád srovnávají: "Tohle mi na Windows jelo hned, proč je to Ubuntu tak blbé, že to musím instalovat" atd atd. Tady nejde o to, jestli KDE4 v jakémkoliv směru "porazí" Win7 - linuxy jsou tu proto, aby byla nějaká alternativa pro ty, kterým nevyhovuje Microsoft - ať už svou licenční politikou, nebo kvůli Winům samotným. Stejně tak KDE4 - kdo ho chce, bude ho mít a snese nějaké ty bugy, které tam zatím jsou. Kdo ne, zůstane u jiného prostředí, popř. u Billa.