Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Několikero dotazu ohledne vzhledu, vypinani a baterie  (Přečteno 1471 krát)

kafooo

• Návštěvník
Několikero dotazu ohledne vzhledu, vypinani a baterie
« kdy: 29 Prosince 2008, 13:27:19 »
Zdravim,
poridil jsem si novy notebook asus F5GL a měl bych k němu několik dotazu...

1) Upravoval jsem si vzhled a omylem jsem si v horni liste smazal oddelovac nebo co to bylo, kazdopadne, chtel jsem smazat jen ty "2 carky" a po smazani mi zmizely vsechny ikony aktivnich aplikaci, bohuzel, nemuzu to tam hodit zpatky, v polozce Pridat na panel to emuzu najit a celkem by se mi to tam hodilo..

2) Nejde vypnout notebook. Status bar, ktery se jakoby zacernuje, dojede az na konec, az je cely cerny, ovsem to je vse, pak uz se nic dal nedeje. Musi se vypnout dlouhym stiskem tlacitka vypnout. Nepomaha ani vypnuti pres prikazovy radek. Zaajimave ovsem je, ze restart funguje v pohode...

3) Nefunguje mi ukazovani stavu baterie. Stale to pise, ze je notebook napajeny z baterii a a stav baterie neni znam Oo"

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
Re: Několikero dotazu ohledne vzhledu, vypinani a baterie
« Odpověď #1 kdy: 29 Prosince 2008, 13:29:46 »
ad 1) pravym tlacitkem na panel -> pridat na panel a najit potrebny applet. jsem ted v praci, tak nemuzu najit jak se presne jmenuje...

edit: tak pravdepodobne to bude Window list.... strejda google poradil
« Poslední změna: 29 Prosince 2008, 13:33:44 od Tomáš Jančík »

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosince 2008, 13:41:04 »
1 - ty čárky tam prostě jsou, je to součást toho "window list neboli "seznamu oken" (edit: no tak teda oznamovací oblast?)
2 - nevím co s tím, ale podobný problém už se tu řešil zkus prohledat starší vlákna fóra
3 - mě píše není znám stav baterie ve významu opotřebovanosti, ale jinak, pokud poč vypojím ze sítě, začnou ukazovat %
Xubuntu 12.04

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Prosince 2008, 13:43:18 »
1 - ty čárky tam prostě jsou, je to součást toho "window list neboli "seznamu oken"
2 - nevím co s tím, ale podobný problém už se tu řešil zkus prohledat starší vlákna fóra
3 - mě píše není znám stav baterie ve významu opotřebovanosti, ale jinak, pokud poč vypojím ze sítě, začnou ukazovat %

Jop, uz jsem to nasel, byla to oznamovaci oblast :o)

Jop, to jsem si nasel, mel ten samy notebook a ten stejny problem, ovsem, nevyresilo se to tam

No jo, na xp mi to dela to same, ale pokud mam na ubuntu pc v siti, ukazuje to, ze pocitac je napajen ze site, pokud vypojim, pise, ze pc e napajen z baterie a stav baterie neni znam

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #4 kdy: 30 Prosince 2008, 10:16:46 »
2) zkuste mrknout sem: http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,19899.0.html já měl stejnej problém se stolním pc... nakonec se to ale muselo jakoby obejít přidáním volby "vypnout" do GRUBu...
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.