Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chybějící MIDI instrumenty  (Přečteno 1583 krát)

WoozieCZ

• Návštěvník
Chybějící MIDI instrumenty
« kdy: 22 Března 2011, 16:51:08 »
Zdravím! Mám problém při přehrávání MIDI souborů. U některých MIDI souborů mi chybí instrumenty (jestli je to to správné slovo), takže se soubor přehraje, ale ne se všemi instrumenty. Pro přehrání MIDI souborů používám TiMidity a ten mi u těch problémových MIDI souborů napíše několik chyb, které vypadají takto: "No instrument mapped to tone bank 0, program "xy" - this instrument will not be heard" (místo "xy" tam jsou dvojciferná čísla bez uvozovek). Ve Windowsech tyto problémové MIDI soubory fungují skvěle.
Nejnovější Ubuntu, Intel Celeron dual-core E3400, Asus nVidia GeForce GT430, 320GB HDD, 1x2GB DDR3 RAM

Mraky

• Aktivní člen
  • *
Re: Chybějící MIDI instrumenty
« Odpověď #1 kdy: 19 Dubna 2011, 17:14:16 »
nainstaluj si fluidsynth, dále pak pomocí příkazu sudo gedit etc/timidity/timidity.conf zedituj zmíněný soubor. více informací najdeš na www.audiolinux.cz

geblina

• Aktivní člen
  • *
  • Bez pivka a metalu si svět nedovedu představit.:-)
« Odpověď #2 kdy: 19 Dubna 2011, 17:20:47 »
Ten odkaz něják nefunguje.

Mraky

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 19 Dubna 2011, 23:40:40 »
pardon je to:http://audiolinux.czweb.org/
v tom timidity.conf jde jen o to odkomentovat(#) potřebný font,zkoušel sem co jdea nejde a zjistil jsem že timidity používá ty soubory co jsou v /etc/timidity

WoozieCZ

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 21 Dubna 2011, 09:23:36 »
Já mám "etc/timidity/timidity.conf" a "/usr/share/timidity/timidity.cfg" prázdný.
Nejnovější Ubuntu, Intel Celeron dual-core E3400, Asus nVidia GeForce GT430, 320GB HDD, 1x2GB DDR3 RAM

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.