Ještě mi tu chybí 1 věc..Často se řeší 5.1 zvuk...Tak třeba nějaký návod "How To"
server icmp accept
server all deny
Zdravým všechny uživatele UBUTU.Jsem ůplný novýček v linuxu.Popíšu moje zkušenosti.Jsem typický tupý uživatel Windows XP.Takže po první instalaci(na dvacátý pokus) jsem tupě zíral na grafické rozhraní UBUTU a po sedmi dnech strávených u pokusů něco udělat,jsem hledal pistoly a chystal se k sebevraždě.No ale po sedmi dnech jsem narazil na tohle fórum a našel jsem zlatý důl rad a nápadů.Moje situace se z osmdesáti procent zlepšila,ale stále jsem jen tupý uživatel Windovs.Už jsem pochopil že práce přes grafické prostředí je nesmysl a konzole je jako nucené práce (HELP).Ale vážně,mám stále nekolik problémů.Asi také z toho že špatně mluvím česky,natož nejak cizácky.Na mém notebooku ASUS A6Q00K grafická karta NVIDIA GO 6200 mi nějak nesedí ovladače,ale na monitoru se mi po použití návodu z tohoto fóra vyskakuje hláška Desktop multiplier trial version a že se musí zaregistrovat.Zaregistroval jsem se a nic.Můžete mi někdo pomoct prosím!!!A poníženě žádám po lopatě pro blbé.Děkuji
http://wiki.ubuntu.cz/Nastaveni_po_Instalaci
Co znamena "stale nic"? Co to presne pise? Ktere kroky z navodu jste provedl a ktere jste preskocil? Instaloval jste vsechny baliky se sources.list nastavenym podle meho doporuceni nebo jste sources.list upravil az potom?
To, ze je v navodu uprava sources.list uvedena jako prvni bod, neni nahoda. Pokud chcete postupovat podle nejakeho navodu, nemuzete prece zacit od prostredka a co se ma udelat na zacatku udelat az nakonec. Zkuste to jeste jednou. Postupujte PRESNE podle navodu a neprehazujte poradi jednotlivych doporucovanych kroku. Preskocte pouze kroky popisujici instalaci programu, ktere nehodlate pouzivat.
# a píši před tim příkazem sudo