Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: flash [vyřešeno]  (Přečteno 1217 krát)

Z8TH

• Návštěvník
flash [vyřešeno]
« kdy: 17 Ledna 2009, 05:26:14 »
ahoj
hledal jsem, jestli má někdo problém s flashem jako já...někomu nejde zvuk, někomu se videa sekají...já mám trochu jiný problém

do nedávna mi videa šly přehrát normálně (až na to vypínání firefoxu)...pak to přestalo fungovat, tak jsem se ptal kamarádů jaké mají nainstalované balíčky že jim to chodí...jeden mi řekl ať nainstaluji flashplugin-nonfree, druhý mi řekl že nainstaloval gnash...já jsem ještě nainstaloval ubuntu restricted extras....ale problém je pořád stejný

když na youtube chci přehrát nějaké video, tak někdy funguje naprosto bez problémů, ale častaji se stane to, že se stáhne jen několik posledních sekund toho videa, jezdec skočí na začátek a těch pár posledních sekund se přehraje...když stránku aktualizuji a pokusím se znovu o úspěšné přehrání, tak se opět stáhne stejný kousek (mezi různými videi se ta délka ale liší)

má někdo nějaký nápad?
« Poslední změna: 27 Ledna 2009, 09:08:36 od kiklhorn »

premet

• Host
Re: flash
« Odpověď #1 kdy: 17 Ledna 2009, 10:26:11 »
A jaký máš teda Flash ?

Z8TH

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Ledna 2009, 10:38:56 »
mám zároveň nainstalované všechny balíky které jsem vypsal...plus ještě SGStramer, který mám ještě kvůli dalším formátům...netuším který balík firefox upřednostňuje

premet

• Host
« Odpověď #3 kdy: 17 Ledna 2009, 10:40:02 »
Tak si odinstaluj ten Gnash, třeba se nemají rádi navzájem.

Z8TH

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Ledna 2009, 10:59:20 »
už se tak stalo...je to stejné jako to bylo předtím...první video které jsem zkusil se přehrálo celé, tak jsem zkusil konkrétní video, které se mi včera přehrát nepodařilo a zas se přehrál jen kus na konci

mimochodem mám jako prohlížeč nainstalovaný ještě Konqueror a ten v sobě až na ten gnash žádný jiný flash plug-in neměl..a ten nepřehrál už vůbec nic...jen bílý barva a když jsem na to místo klikl pravým tlačítekem, tak se mi ukázala nabídka gnash playeru..takže ten se spustil, ale nepřehrával

Z8TH

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 26 Ledna 2009, 18:59:58 »
děkuji všem 97 uživatelům, kteří si do této doby tento příspěvek o mém problému přečetli

PROBLÉM JSEM JIŽ ODSTRANIL i když stále nevím, kde přesně byl zakopaný pes, upgradoval jsem Ubuntu 8.04 na 8.10 a z toho kvanta nových balíků nějaké dobře zapůsobily

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.