Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Obnova konfigurace apache [vyřešeno]  (Přečteno 2406 krát)

dr.neo

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 11
Obnova konfigurace apache [vyřešeno]
« kdy: 16 Března 2009, 23:53:14 »
nevite nahodou nekdo jestli lze nejak vytahnout konfiguraci beziciho apache? Stala se mi totiz neprijemna vec ze jsem chtel pridat novy virtual host ale misto toho abych si zkopiroval konfigurak jednoho virtual hostu tak jsem zkopiroval symbolicky odkaz ktery jsme si nasledne prepsal novou konfiguraci. Takze jsem si premazal cas konfigurace apache. Vsimnul jsem si toho driv nez jsem stihnul restartnou apache takze jeste porad bezi na te stare konfiguraci. A tak jsem se chtel zeptat jestli nejde nejka vytahnout konfigurace z beziciho apache abych to mohl opravit. Zalohu jsem si bohuzel neudelal :-(. Jeste me napada ze jsem pred tim delal upgrade balicku a mezi nimi byl i nejaky apache tak jestli si nahodou apt-get nedelane jeake zalohy konfiguraku. Zebych tam mohl najit ten puvodni konfigurak apache.

Diky za jakou koliv radu
« Poslední změna: 17 Března 2009, 23:25:32 od kiklhorn »

Martin - ViPEr*CZ*

Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #1 kdy: 17 Března 2009, 08:30:37 »
Apt-get si zálohy konfiguráku nedělá pokud já vím... a apache jestli má nějakej příkaz na to aby uložil aktuální načtenou konfiguraci zpět do konfiguráku to nevím, ale myslím si že asi ne... podíval bych se na sránky apache jestli tam o tom něco není ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

dr.neo

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 11
Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #2 kdy: 17 Března 2009, 10:10:55 »
na stranky apache jsem bohuzel nic nenasel. Ja jen jestli nahodou neni treba nejaky vypis nactene konfigurace. Ale asi nic nebude. No budu to muset napsat znova :-(. A kdyz uz to budu psat tak udelam script i na zalohy.

Martin - ViPEr*CZ*

Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #3 kdy: 17 Března 2009, 11:11:22 »
na stranky apache jsem bohuzel nic nenasel. Ja jen jestli nahodou neni treba nejaky vypis nactene konfigurace. Ale asi nic nebude. No budu to muset napsat znova :-(. A kdyz uz to budu psat tak udelam script i na zalohy.
Jj... teď mně napadá, jestli needitujete ve vi, tak ten možná dělá zálohu s ~ na začátku... možná ozkoušet teď si nejsem jistý ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

dr.neo

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 11
Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #4 kdy: 17 Března 2009, 19:03:52 »
No jedna editace probehla ve vi. A potom jsem to delal pres mc. Primo v te slozce zadna zaloha s ~ neni. Mohlo bz to bzt uloyene jeste nekde jinde?

Martin - ViPEr*CZ*

Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #5 kdy: 17 Března 2009, 20:50:47 »
No jedna editace probehla ve vi. A potom jsem to delal pres mc. Primo v te slozce zadna zaloha s ~ neni. Mohlo bz to bzt uloyene jeste nekde jinde?
Ee tak to určitě jinde bych to nehledal ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

starenka

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 1276
  • Karma: plynová [zapalovač] [hasičák]
    • /home/starenka
Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #6 kdy: 17 Března 2009, 21:47:14 »
pokud mas zapnutej mod_perl, mohl by te zajimato tohle http://search.cpan.org/dist/mod_perl/docs/api/Apache2/Directive.pod
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

dr.neo

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 11
Re: Obnova konfigurace apache
« Odpověď #7 kdy: 17 Března 2009, 23:22:19 »
Diky vsem za rady a napady. Nakonec jsem tu konfiguraci napsal znova. Tak snad bude vse fungovat tak jak fungovalo.

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.