HP pavilion dv6580ec - ubuntu 7,10 + kernel 2.6.24-12
amd turion64 X2 tl56 1,8ghz2*512MB RAM, 667MhznVidia GeForce 8400M - ovladace envy + vypnout efekty vzhledu nebo zapnout metacity jinak se nezobrazi tlacitko zavrit, minimalizovat a maximalizovat u oken
3x usb 2,0 - vse
bez problemu, akorat s novym kernelem nesel pripojt flash disk, stacilo sledovat
sudo tail-f /var/log/syslog a nabeh sam + mi ted ubec nejede
lsusb v puvodnim kernelu fungovalo
wifi/BT - broadcom bcm4312 - s puvodnim kernelem jsem se dostal do systemu jen pres recovery mode, ted mi jede jak BT tak wifi, akorat jsem musel odinstalovat ndiswrapper a bcm43xx driver a nechat jen b43 driver, ale je problem, ze kdyz jdu do jinyho pokoje (mam domaci wifi AP) tak mi to prestane prijimat signal, ale ve win to jede i na zahrade)
ctecka prstu - authentec AES 1610 -
nejede -zkusil jsem nainstalovat fprint-demo, ale nevim jak to rozjet dal, nechce se ji
ctecka karet - ricoh R5C822 5in1 - pouzivam SD karty a tam mi to jede bez problemu, s puvodnim kernelem to chtelo par uprav (nevim jake) a taky mi to SD vzalo
touchpad -
bez problemuzvuk - conexant HD audio (???nekdy uvadeno 3D sound blaster Pro 16bit???) - potreba nainstalovat sn-hda-intel, pokud zvuk chrci, staci si spravne nastavit volume-manager a jede bez problemu
irda - dalkovy ovladac jede; nevim zda je urcen pro datove prenosy, ale mobil (N80) mi to nepripoji
multimed tlacitka - vsechno jede, akorat tlacitko pro Quick time player nedela nic, a tlacitko pro dvd player zapne Rhytmbox
dalkovy ovladac - tlacitko pro Quick time player, Windows media center a tlacitka pro dalsi a predchozi nedela nic, a tlacitko pro dvd player zapne Rhytmbox; tlacitka dalsi a predchozi jsou nahrazena 5-smernym stredovym tlacitkem, tlacitko pro externi monitor nezkouseno
DVD Super Multi LG GSA-T20L -
bez problemuhibernace -
bez problemususpend -
bez problemubaterka 4400mAh - vydrz 1h 25minut kdyz na tom nic nedelam
webkamera HP laptop webcam -
nejede - zkousel jsem nejaky navody, ale nic, dopracoval jsem se aspon k tomu, ze camstream mi hlasi device: 05ca:1812 ale stejne to nejde, jen uvc drivery zkouseny
netestovano:
RJ-11
FireWire
Express Card slot 34/54
VGA
S-video
Dokovací konektor
PS: kdyby nekdo vedel co s tou wifi, webkou nebo s tim authentecem, ozvete se, diky