A stimto : http://appdb.winehq.org/appview.php?iAppId=2441 ja som ti uz dal v 1. clanku co som pisal presnejsi odkaz na navod ako instalovat AoE3 pod wine ale je po anglicky takze moc toho tam nerozumiem a ked si to prelozim cez program tak to je dost nepochopitelne.
Dal jsem Vám odkaz na všechny verze Age of Empires 3 zkoušené pod wine, kvůli porovnání záznamů, protože by mezi nimi neměl být zase tak velký rozdíl, pokud jde o způsob řešení a programování a zároveň kvalitě popisu řešení běhu EoE pod wine. Navíc tam psali o použití cracknutého upraveného programu, takže budou asi vědět více někde na warez webu.
Už se mi mnohokrát stalo, že byl na netu vystaven nějaký soubor, který jsem si musel opravit, navíc jsem musel změnit i způsob instalace, abych ho mohl vůbec úspěšně nainstalovat.
Snažil jsem se Vám pomoci, tak se nemusíte hned rozčilovat. Taky nepoužívám automatické překlady, protože se tam ztrácí smysl věty. Používám StarDict, pomocí kterého si překládám jednotlivá slova, kterým nerozumím. Učím se tak anglicky a chápu tak smysl věty (meritum věci, jak říkají naši poslanci)