V této navigaci Mio c520 jsem se snažil přehrát nový software, v podstatě vše tak nějak proběhlo, ale jak to tak bývá, člověk chce víc a víc...no a stalo se, že jsem v Krusaderu přehrával nějaké důleité soubory do této navigace a po restartu navigace již nenaběhla...resp. zasekne se na úvodním logu, kde hledá tyto konfigurační soubory...již několikrát jsem měl problém s kopírováním souborů přes Krusader a jeho čtením..pro všechny případy jsem vše kopíroval jako superuživatel, ale navigace holt nenaběhla...já mám ale za to, že to je právě mým nezkušeným užíváním Krusaderu a Linuxu vůbec, pač bude problém s právy u těchto souborů...v Krusaderu, byť jako superuživatel mi např někdy nejde překopírovat nějaký soubor, dá mi to nabídku "přeskočit"...ale v jiných programech bez problémů.. Můj dotaz směřuje hlavně k tomu, jestli se dá nějakou oklikou spojit s touto navigací..normálním způsobem (zastrčím kabel do navigace a do pc) to samo nenajede...pos*al jsem to až tak, že to pujde nejspíš do servisu

..není v linuxu nějaká finta, jak bych se do této navigace mohl dostat manuálně, když už si ho teda sám nenajde?...normálně se hlásil jako běžný disk. Bohužel v "lshw -C disk" se tato navigace, resp. disk z této navigace nezobrazí