Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jaký file-manager pro GNOME?  (Přečteno 23142 krát)

okoun

• Stálý člen
  • **
  • Debian --> Mandriva --> Ubuntu
    • http://www.okouns.wz.cz
Jaký file-manager pro GNOME?
« Odpověď #25 kdy: 09 Února 2007, 11:32:09 »
Já tedy jsem do nespokojený s krusaderem pod gnomem jestli je v KDE a je super ale v gnome jsem ho mel dost nestabilni a pomalej
Ubuntu-64 bit 8.10 na: P4 DC -64 bit, ati HD 3870 a na: Athlonu 3000+ -64 bit, ati x1800 GTO, Ubuntu-32 bit 9.04 na notebooku MSI

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #26 kdy: 09 Února 2007, 11:50:08 »
Mě na 32bitu běhá v pohodě i na Gnome... Nenabíhá teda nijak extra rychle, ale holt ovládání a funkce je pro mě důležitější...
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

JanalTom

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 09 Února 2007, 13:36:13 »
yakuake +mc :-) jinak krusader ...
Prominte me otazky, jsem totalni lama a zacatecnik, ale chci vedet vic ! Mejte se mnou prosim strpeni ... ;-)
Pouzivam Ubuntu 7.10
-JT-

dan

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 09 Března 2007, 09:40:32 »
Citace: antelao
jeden obrázek za všechna slova:

http://www.nahraj.cz/uploads/606805609/Wzk/fm.png

... jsem to tam domaloval dost neuměle a na přílkladu gnome-commanderu, ale doufám, že to vystihuje to co jsem se snažil popsat.

prostě kliknu např na "Foto" a v panelu kde je aktivní kurzor mi to skočí na adresář Foto. toť vše. jiří

ps jestli není vidět ten obrázek, tak nevím proč:
Kód: [Vybrat]
[url]http://www.nahraj.cz/uploads/606805609/Wzk/fm.png[/url]
Jakým způsobem prosím Vás dostanu ty zálozky na panel, chtěl bych si to udělat jako na obrázku. Když si nadefinuji záložky, tak jsou pouze v seznamu. Rád bych je měl viditelné.

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #29 kdy: 12 Března 2007, 21:35:54 »
Dneska updatovaný balíček Gnome Commander 1.3.4 testing branch, tentokrát i s přidanou funkcí zobrazení velikosti obsahu složky po zmačknutí space.
V mém souboru balíčků.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #30 kdy: 29 Března 2007, 10:01:59 »
Gnome Commander 1.3.4 testing branch z dnešního dne v mém souboru balíčků. Příští balíček udělám až verze poskočí o 0.0.1. Nevšiml jsem si totiž příliš změn v updatech 1.3.4

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #31 kdy: 10 Dubna 2007, 07:46:25 »
Další update Gnome Commander 1.3.4, dubnový testing branch. Další vylepšené funkce, například procházení MS sítěmi pod rootem je již možné (alespoň u mne to padalo)...
viz odkaz dole.

anicka

• Host
« Odpověď #32 kdy: 26 Dubna 2007, 00:30:35 »
Citace: okoun
Já tedy jsem do nespokojený s krusaderem pod gnomem jestli je v KDE a je super ale v gnome jsem ho mel dost nestabilni a pomalej
Mně také "Krusader" dělal problémy :-( (a to jsem ho nainstalovala přes grafické prostředí dokonce dvakrát!) - nevím, jestli to bylo tím že je určen zejména pro KDE, a zde na fóru uživatelé chválili "GNOME Commander" :-) tak jsem ho zkusmo nainstalovala - a spokojenost! :-D tedy "GNOME Commander" mohu klidně doporučit ...
« Poslední změna: 16 Října 2007, 00:41:53 od Anna Taliánová »

sirkubador

• Aktivní člen
  • *
    • http://minastir.ic.cz
« Odpověď #33 kdy: 26 Dubna 2007, 15:11:25 »
GNOME Commander se podle mě hodně vylepšil - teď mi už korektně funguje i samba a veškeré sítě. S doladěnými barvičkami není podle mě důvod pod Gnome měnit.
"A simple, lightweight linux distribution" (64-bit)

Nfn

• Návštěvník
« Odpověď #34 kdy: 26 Dubna 2007, 16:30:42 »
Krusader je pro mě zatím nej, než narazím na něco lepšího. Umí záložky jako TotCmd, rootovská práva a to využívám asi nejvíc. V Gnome 32bit jej mám stabilní, jenom ten spouštěcí čas je trošku delší...
"We can do this hard way or my way. In fact, they are both the same."

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #35 kdy: 03 Července 2007, 20:21:52 »
Updatnul jsem balíček Gnome-Commander na verzi 1.3.5 testing branch pro Feisty Fawn. Viz můj soubor balíčků dole - sekce Feisty...
Pro Dappera bude update následovat co  nejdříve ;)

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #36 kdy: 03 Července 2007, 22:49:49 »
Citace: Nfn
Krusader je pro mě zatím nej, než narazím na něco lepšího. Umí záložky jako TotCmd, rootovská práva a to využívám asi nejvíc. V Gnome 32bit jej mám stabilní, jenom ten spouštěcí čas je trošku delší...
S tím časem se to dalo čekat (ale jen první spuštění), když je primárně pro Kubuntu (KDE). Ale nevím, jak v Krusaderu nastavit přesouvání smazaných souborů do koše. Mám to tam nastaveno, ale když však dám soubor smazat, po varování o vyhození do koše se zobrazí následující hláška:

"Není možné spustit proces Není možné vytvořit io-slave: klauncher hlásí: Neznámý protokol 'trash'."

A soubor se nesmaže. Takže to lze smazat pouze nevratně přes CTRL-DEL. Nevíte prosím, co s tím, jak to udělat, aby to mazání do koše fungovalo? Díky moc za odpovědi.
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #37 kdy: 08 Srpna 2007, 20:25:23 »
Další testing branch, srpnový, Gnome Commander 1.3.5 pro zájemce v mém souboru balíčků, zatím pouze pro Feisty Fawn. Dapper bude později.

it-neuro

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #38 kdy: 08 Srpna 2007, 21:57:38 »
Citace: GlidingFLY
Další testing branch, srpnový, Gnome Commander 1.3.5 pro zájemce v mém souboru balíčků, zatím pouze pro Feisty Fawn. Dapper bude později.
Akosi sa nechce naistalovat..
A pritom mam libexiv2-0.12

Installing /home/xxx/Desktop/gnome-commander_1.3.5-glidingfly-7.04_i386.deb
(Reading database ... 115052 files and directories currently installed.)
Preparing to replace gnome-commander 1.3.5-glidingfly-7.04 (using .../gnome-commander_1.3.5-glidingfly-7.04_i386.deb) ...
Unpacking replacement gnome-commander ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of gnome-commander:
 gnome-commander depends on libexiv2-0; however:
  Package libexiv2-0 is not installed.
dpkg: error processing gnome-commander (--install):
 dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
 gnome-commander
Notebook Lenovo X230Tablet Intel Core i5 3320M  (2,6 GHz), 16GB DDR3RAM, 500GB 2.5" SSD HDD, 12.5"  HD Anti-Glare , 802.11 a/b/g/Draft-N Wlan, Bluetooth 3.0, 3G
DualBoot:
Ubuntu 12.04 - 64bit  (boot 4s) Windows 8.1 64bit (boot 5s)

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #39 kdy: 08 Srpna 2007, 22:09:40 »
No jestli to nebude spíš chyba Gnome-commanderu. Pokud to nepůjde i dalšímu, pak to je na nahlášení bugu autorovi.
Používám KDE, tak to nebudu zkoušet. :)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #40 kdy: 08 Srpna 2007, 22:19:13 »
Tak jsem to taky zkusil a hodilo mi to error kvůli chybějící knihovně libexiv2-0. při pokusu nainstalovat tuto knihovnu samostatně mi to vypsalo, že libexiv2-0 neexistuje...
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #41 kdy: 09 Srpna 2007, 12:08:02 »
Ne, ne kluci, tam je potřeba povýšit EXIV2 na vyšší než je v repozitářích Feisty (0.12 na 0.14) Stáhněte si knihovny z mého souboru balíčků, již jsem je tam přidal. Pro Feistyho jsem použil již hotové balíčky z Achim Bohnet
Omlouvám se, já to zapoměl připojit na stránku. Připravuji si vlastní repozitáře jak pro Feisty tak i pro Dappera a nějak mně to uniklo ;) Dapper to má v pořádku, je tam komplexní balíček EXIV2 0.15

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.