Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Anketa

Chcete aby se na fóru i nadále používala karma?

Ano (zachovat)
32 (32.7%)
Ano, ale jen "plus"
27 (27.6%)
Ne (zrušit)
24 (24.5%)
Je mi to jedno
15 (15.3%)

Celkem hlasů: 89

Hlasování ukončeno: 08 Dubna 2009, 17:50:42

Autor Téma: Karma  (Přečteno 18564 krát)

LuciusMare

• Závislák
Re: Karma
« Odpověď #100 kdy: 07 Dubna 2009, 21:48:51 »
To je pravda ale někdy to pomůže pro zjištění že jsem napsal blbost,takže už nepíšu další takové příspěvky=víceméně=kvalita fóra se zvyšuje :)
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #101 kdy: 07 Dubna 2009, 22:36:43 »
Doporučuji film o "Vlně".
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #102 kdy: 08 Dubna 2009, 08:52:32 »
Státní úřady by mohly dávat razítka s karmou i lidem do občanky, ať víme, jaký kdo je.

máš odrbanou občanku ... K-
pošleš pozdě daňové přiznání ... K-
byl jsi viděn na slavnostním otevírání čehosi primátorem... K+
štípnul jsi si v tramvaji raději dva lístky a nahlásil řidiči černého pasažéra ... K+
atd.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

pivik

• Host
« Odpověď #103 kdy: 19 Dubna 2009, 16:12:53 »
Zrušte už tu trapnou karmu, stejně to tady funguje akorát jako nástroj na ukájení některých individuí. Podle mě stejně nefunguje tak jak bylo myšleno a nesplňuje účel.

EDIT: No koukám, že se stačilo zmínit a úchylové se dali do práce, jen tak dál, jen si poslužte... ;D
« Poslední změna: 19 Dubna 2009, 16:24:38 od otas.pe »

cinan

« Odpověď #104 kdy: 19 Dubna 2009, 18:52:40 »
EDIT: No koukám, že se stačilo zmínit a úchylové se dali do práce, jen tak dál, jen si poslužte... ;D
(ak som dobre pochopil, karma ti isla dole)
Tu vidite nazornu ukazku toho, ako funguje hodnotenie uzivatelov. Uzivatel je "trestany" za svoj nazor. Fuj.
Blog-zapisky: http://blog.cinan.sk/

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #105 kdy: 19 Dubna 2009, 19:15:03 »
Zajímavé. Aniž bych cokoli několik dní řešil, mám stejnou zkušenost :D
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

pivik

• Host
« Odpověď #106 kdy: 19 Dubna 2009, 19:23:25 »
Protože tady řádí nějakej úchyl (několik úchylů) kterí se nad tím ukájí.. Proto si myslím, že karma je nesmysl. Je to něco jako dobrodružná online hra pro některé jedince.

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #107 kdy: 19 Dubna 2009, 19:26:36 »
anketa uz skoncila a dopadla tak ako dopadla. Karma zostava. Ti co ju nechcu budu musiet tuto skutocnost prehltnut a kaslat na karmu ako taku. Aj ked budu v minuse ako Lulan.

pivik

• Host
« Odpověď #108 kdy: 19 Dubna 2009, 19:50:23 »
A nedochází ti třeba že tu anketu ovlivnili hlavně ty úchylové? Ostatní víceméně nehlasovali myslím.

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #109 kdy: 20 Dubna 2009, 10:05:16 »
A nedochází ti třeba že tu anketu ovlivnili hlavně ty úchylové? Ostatní víceméně nehlasovali myslím.
.. hehe. rekl bych ze *presne tak* ..

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #110 kdy: 20 Dubna 2009, 10:16:22 »
Hmm, teď jsi mě teda na***l. Nediv se, že za takovýhle ptákoviny ti jde karma dolů. Jednak podle tebe patřím do skupiny úchylů a jednak kecy o "mlčící většině" mě vždycky vytáčely - je to nádherná výmluva těch, kteří si myslí, že nějak převyšují ostatní, i když je to právě naopak.

Pokud někdo nechce, aby mu klesala karma, stačí, když se bude na fóru zaobírat konstruktivními radami ostatním, a ne se zapojovat do flame témat ohledně mrkvosoftu či hádek o to, která distribuce je lepší (nebo nedejbože tato témata zakládat).
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #111 kdy: 20 Dubna 2009, 10:25:49 »
I s tímto výsledkem ankety se stejně naskýtá jedna zajímavá možnost pro lidi, co se jim karma nelíbí - můžou ji ignorovat.
Xubuntu 12.04

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #112 kdy: 20 Dubna 2009, 10:29:05 »

Pokud někdo nechce, aby mu klesala karma, stačí, když se bude na fóru zaobírat konstruktivními radami ostatním, a ne se zapojovat do flame témat ohledně mrkvosoftu či hádek o to, která distribuce je lepší (nebo nedejbože tato témata zakládat).
Vyborně EuGenio! Tak se snaž, aby ti stoupala...No a když ti bude dlouhá chvíle, tak si s nama můžeš pokecat o ženských nebo mrkvosoftu ;D
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #113 kdy: 20 Dubna 2009, 10:31:42 »
I s tímto výsledkem ankety se stejně naskýtá jedna zajímavá možnost pro lidi, co se jim karma nelíbí - můžou ji ignorovat.

Přesně tak to dělám, a když vidím, že má někdo méně než 1, tak mu přidám +1.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #114 kdy: 20 Dubna 2009, 18:58:09 »
Pro ty, kteří nenávidí karmu: malý skript pro Greasemonkey, který karmu při zobrazení stránky odstraní (ale jen z očí : ).
Kód: [Vybrat]
var Akt
var devList = document.getElementsByTagName("div");
for (i=0; i < devList.length; i++)
{
Akt = devList[i];
Obsah = Akt.innerHTML

if ( Obsah.match("Karma") != null && Akt.className == "smalltext" )
{
Akt.innerHTML = Obsah.replace(/Karma.*[0-9]+/,"*** censored ***");
}
}
Do kolonky zahrnout stránky dejte třeba
Kód: [Vybrat]
http://forum.ubuntu.cz/*
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

OVCA

• Návštěvník
« Odpověď #115 kdy: 25 Května 2009, 16:36:00 »
je to blbosť, ani tu poriadne nie som, opýtal som sa asi 3-4 otázky a úž mám -3 :-D.

Stačí THX

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #116 kdy: 25 Května 2009, 17:03:31 »
je to blbosť, ani tu poriadne nie som, opýtal som sa asi 3-4 otázky a úž mám -3 :-D.

Stačí THX
vidis, ako to funguje - a uz mas len -1 ...Ked ti trebars este niekto tleskne, tak budes v pluse. Do toho pani kolegovia - nasadzeme mu tak +10 :D

Tiez je mi velmi luto, ze referendum ohladne karmy dopadlo takto! Pokladam to za dementne - neviem, preco si niektori ludia myslia, ze je dolezite sa navzajom znamkovat... :(
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #117 kdy: 25 Května 2009, 23:52:30 »
Nebo třeba Firzen. toho silence jsem tu taky už pene dluho nevidel....
Firzen tu je ;-)  Počkejte do prázdnin a pak na vysvětlení, s linuxem jsem rozhodně neskončil, to spíš s rodinou.
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.