bude to spracovávať v cykle
for a in *.mp3 ......
čiže tomu budú aj nabudúce zodpovedať všetky mp3. A konkrétne to maže celé ID3 a vkladá do ID3 len Title (podľa určitých podmienok - orezov) z pôvodného ID3.
Ten script to orezáva, čiže pri prvom spracovaní to bude OK, pri druhom by už polovica chýbala a nakoniec by tam nebolo nič.
Konkrétne ide o to, že si sťahujem podcasty z rádia ktoré majú pre mňa absolútne nevyhovujúce názvy v ID3 a prehrávam to cez mocp kde nevidím vlastne ktorý súbor hrá, pretože všetky názvy sú rovnaké (rozdiel je až cca od 20 znaku).
Áno mohol by som si predefinovať zobrazenie v mocp, ale nechcem, pretože pri ostatných mp3 mi to vyhovuje. Problém je len s podcastami, poprípade by som si mohol roztiahnuť okno s mocp ale takisto nechcem kôli placu na ploche.
A hlavne chcem si spraviť script!! Odkedy mám PC (ešte vtedy Commodore 64

) stále sa snažím naučiť niečo nové (preto už teraz viem to čo viem

) a preto som vlastne pred cca 4 rokmi prešiel k Ubuntu od Mrkvosoftu (už mi nemal čo dať). Nieje to nič smrtelne vážne, proste len experimentujem a učím sa.
Mne išlo o to či by sa nedal na súbore využiť nejaký skrytý príznak, ale aby sa nezmenil jeho názov a práva.