Existuje nejaky "ubuntu mozilla" repozitar, kde by byly aktualni verze FF, TB, pripadne i Sunbirdu? Ve Windows mam 1.5.0.7, v Ubuntu porad jen 1.5.0.5. Zkousel jsem trosku guglovat a neuspesne
A na co to potřebujete? Bezpečnostní aktualizace vám zajišťuje výrobce distribuce, nezáleží tolik na tom, jakou to má verzi, ale že je to prakticky vždy aktuální (se stejnými opravami jako oficiální verze).
Citace: Petr TomešA na co to potřebujete? Bezpečnostní aktualizace vám zajišťuje výrobce distribuce, nezáleží tolik na tom, jakou to má verzi, ale že je to prakticky vždy aktuální (se stejnými opravami jako oficiální verze).Nemyslim si, ze by balicek, ktery vysel rekneme pred pul rokem, mel zaplatovane chyby, ktere byly vyrobcem opraveny pred tydnem.
A pokud mam byt uprimny, vas udiv me zarazi. To je asi tak, jako bych se divil, proc nepouzivate Breezyho a na co ze toho Dappera potrebujete
Prispevek trochu vedle-co Sunbird? V repozitarich ho nemuzu najit. Delam neco blbe, nebo proste neni podporovan? Uznavam ze Evolution je dobrej, ale kvuli multiplatformnosti chci pouzivat trojicku Firefox+Thunderbird+Sunbird (Lightning mi v Ubuntu nefunguje).
Citace: frenkyPrispevek trochu vedle-co Sunbird? V repozitarich ho nemuzu najit. Delam neco blbe, nebo proste neni podporovan? Uznavam ze Evolution je dobrej, ale kvuli multiplatformnosti chci pouzivat trojicku Firefox+Thunderbird+Sunbird (Lightning mi v Ubuntu nefunguje).To je divné, mě lightning normálně chodí.