Dobrý den,při přechodu z ubuntu 8.10 na 9.04 mi přestal fungovat compiz, nelze zapnout a hlasí chybu "Efekty prostředí nemohly být aktivovány".Prosím o radu děkuji.
compiz --replace &
Tak nevím, zkoušel jsem Urban Terror, Savage 2 a Nexuiz - vše jede OK.
Citace: EuGenio 24 Dubna 2009, 11:19:20Tak nevím, zkoušel jsem Urban Terror, Savage 2 a Nexuiz - vše jede OK.S inteláckou GM965 ?
Mám intel, compiz po aktualizaci nejel, wiki pomohla. Podívejte se na wiki na téma compiz. Nachází se tam skript, který alespoň mně osobně našel nějakou blacklistnutou položku, kterou jsem povolil a compiz ejhle, jede.
Citace: jirihuf 24 Dubna 2009, 14:09:24Mám intel, compiz po aktualizaci nejel, wiki pomohla. Podívejte se na wiki na téma compiz. Nachází se tam skript, který alespoň mně osobně našel nějakou blacklistnutou položku, kterou jsem povolil a compiz ejhle, jede.Jo compiz rozject jde odebráním karty z b lacklistu, ale ona na tom blacklistu je z určitého důvodu, ne jen tak pro legraci - a to je ten problém.
Tadeáš: díky za odkaz, ale asi budou prostě potřeba nové ovladače, je to bída.Bez compizu>A to v 8.10 fakt nebylo...