Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: přepínač ploch  (Přečteno 6823 krát)

luisah

• Závislák
Re: přepínač ploch
« Odpověď #25 kdy: 16 Května 2009, 17:52:04 »
To s tím, že to ukazuje 1,1,1,1 při spuštěném compizu je OK.
Asi to skutečně vypadá na nějaký nastavení, teď jde o to jestli o nastavení compizu nebo firefoxu. Mě to funguje taky OK, tedy jako Tiborovi (jak při spuštěném compizu i bez compizu).
Zkusil bych odstranit nastavení Firefoxu (tím se vám firefox spustí v základním nastavení) Pokud máte nějaké záložky apod. tak se to dá vrátit, jenom by to chtělo vyzkoušet zda to je ve Firefoxu (pokud skutečně jde o webový prohlížeč Firefox - existuje více prohlížečů).
Tedy běžte do své domovské složky.
Místa - Domovská složka - spustí se vám nautilus (dokumenty, soubory atd.) a stiskněte klávesy ctrl+h - tím se zobrazí skryté soubory a složky. Najděte složku s názvem .mozilla a tu přejmenujte (nemazat) např. na .mozilla_zaloha a pak zkuste znovu spustit Firefox na první i na druhé ploše.
Po spuštění Firefoxu se vytvoří nová čistá složka mozilla. V případě, že to bude fungovat, tak byl problém v nastavení Firefoxu, pokud ne, tak je problém zřejmě v nastavení compizu.
Pokud budete chtít vrátit nastavení Firefoxu stačí novou vytvořenou složku .mozilla smazat a přejmenovat složku .mozilla_zaloha opět na název .mozilla.

EDIT: Teď jsem si všiml, že jste psal, že to je stejné jak se spuštěným compizem i bez compizu. Takže by to mělo být právě v nastavení Firefoxu. No uvidíme  ;)
« Poslední změna: 16 Května 2009, 18:00:38 od luisah »

ječmínek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #26 kdy: 16 Května 2009, 19:14:57 »

Tak  to bohužel nejde je to stejné, ještě k tomu jsem si vymazal záložky toa si nikdo nedá dohromady asi to vzdám

luisah

• Závislák
« Odpověď #27 kdy: 16 Května 2009, 19:17:27 »

Tak  to bohužel nejde je to stejné, ještě k tomu jsem si vymazal záložky toa si nikdo nedá dohromady asi to vzdám
Ty záložky vrátíte zpět, tak jak jsem psal již výše.
Smažte nově vytvořený adresář .mozilla a přejměnujte zpět adresář .mozilla_zaloha na .mozilla a je vše při starém.

Takže Firefoxem to není.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.