Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Lamácka otázka.... AMD a deska od Intelu [vyřešeno]  (Přečteno 630 krát)

Michal "Tylnesh" Kohútek

Lamácka otázka.... AMD a deska od Intelu [vyřešeno]
« kdy: 13 Květen 2009, 17:01:43 »
Ehm, možno sa to bude zdať ako dosť trápna otázka, ale je možné dať AMD procesor na Intel dosku?
Predom ďakujem za odpoveď...
« Poslední změna: 13 Květen 2009, 19:33:02 od Martin 'Želva' Malý »
Registered Linux User #506395
Smartphone: OnePlus 3T s LineageOS a Ubuntu Touch na striedačku
--- Laptop: Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 3 s Ubuntu / ElementaryOS / pripadne inou distribuciou, ktora ma momentalne zaujala

Martin Kiklhorn

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4804
  • グーグル!ご存知ですか?
    • Zobrazit profil
    • HEJ
Re: Lamácka otázka....
« Odpověď #1 kdy: 13 Květen 2009, 17:02:18 »
ne, to šlo v dobách 486
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Michal "Tylnesh" Kohútek

Re: Lamácka otázka....
« Odpověď #2 kdy: 13 Květen 2009, 17:16:56 »
Hmm, ďakujem za radu
Registered Linux User #506395
Smartphone: OnePlus 3T s LineageOS a Ubuntu Touch na striedačku
--- Laptop: Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 3 s Ubuntu / ElementaryOS / pripadne inou distribuciou, ktora ma momentalne zaujala

olbrait

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 814
  • Registered User #452059
    • Zobrazit profil
Re: Lamácka otázka.... AMD a deska od Intelu [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 17 Květen 2009, 09:24:47 »
ani procesom amd nemôžeš dať na hocijakú amd dosku, ani procesor intel na hocijakú intel dosku. Aj procesor aj doska musia mať rovnaký socket, podľa toho zistíš kompatibilitu procesoru s doskou
laptop: HP COMPAQ 6735s, AMD QL-60, ATI HD3200, Ram 1754 MB, HDD 250 GB, Ubuntu 9.04 64bit, Debain Squeeze 64bit. ...Ubunt 9.10 64bit šlo do /dev/null/
desktop: MB SV KT 400, AMD Athlon 2000XP, MSI GeForce MX 440 64 MB, Ram 512 MB, HDD Maxtor 80 GB, Ubuntu 8.04.3
 Linuxák v mojom okolí