no tak, urobil som ako bolo treba, pod sudo su vypisalo rovnake chyby pri startx ako pri sudo -i a bezno uzivtelovi.
tak som isiel na druhu moznost ale ties nezabrala. urobil som ju spravne lebo som to zasa poriadne kontroloval a xorg.conf uz neexisteje, ale xorg.conf.nefunkny hej... proste som to premenoval, restarotval a nic, tak som xorg.conf skusil otvorit, a nemohlo sa stt ze tym ze som ho otvoril som vytvoril novy prazdny ?... lebo ked so pri sudo su napisal ten prikaz tak nereagoval ale ked som nebol ako root tak reagoval a potom som daval aj nano...
tak a ked mam liveCD ubuntu, co keby som si nahodil to a cez to sa to nejak opravit neda ? mozno by to bolo dobre...
a to ma len tak napadlo, asi to je blbost, ale stale sa mi zda, ked mi csto vypisuje cosi so serverom, ako naprikald pri tom startx ako tie vety dve co som posielal, tak ja ked som si to apache istaloval tak som mal urobit toto :http://wiki.ubuntu.cz/Apache%20s%20MySQL%20a%20PHP?action=AttachFile&do=get&target=tasksel.png
a mal som tam zaskrtnut vtedy iba ten lamp ale som nechtiac zasrtol aj to Samba File server . ak to je od veci tak prepac
.
alebo na druhom pocitaci mam ties ubuntu tak to mi asi ties nepomoze ze
zeby som to nejak... prepisal podla toho ten xorg alebo co ja vem co
inac viem ze davam hlupe otazky,... som zaciatocik s ubuntu, ale je tu aj mosnost ze si to ubuntu preinstalujem, ale stratim tim setky data co tam mam tak to berem ako poslednu zachranu, asi tie data uz nezachranim vsak ? len m stve ze mam celkom dobru graficku kartu a aj tak to robi taketo problemy