Zdravim,
hladal som aj na tomto fore, aj na ubuntuforums.org a okrem toho, ze som zistil o uspavanie spolu s hibernaciou sa riesili uz milionkrat a vo viacerych pripadoch je to "magia" tak som chcel poprosit niekoho kto vie kde zacat riesit tieto problemy. Na Ubuntu 8.04 mi islo uspavanie na disk a na 7.04 mi isla aj hibernacia. Problem je ze po update na 9.04 mi nejde nic.
Mám podobný problém: na 7.04 a 8.04 v pohodě, a na Jackalope 9.04 problém. Dal jsem tím pádem dotaz do sekce "Pomoc s instalací a aktualizací", protože mi přišlo, že je to víc problém toho upgrade než toho notebooku. Já mám mivvy m310. Viz:
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,36948.0.htmlDal jsem to tam včera, ale zatím mi nikdo neodpověděl. Tak sleduj také tenhle topics, třeba někdo něco poradí.
Já jsem koukal na logy: /var/log/kern.log a /var/log/pm-suspend.log
Také jsem hledal ve všech starších příspěvcích o uspávání a hibernaci, ale šlo spíš o starší verze Ubuntu, kde jiní měli problémy a já ne. Ale zatím jsem nenašel nikoho jiného kromě tebe, kdo by měl problémy s uspáváním u 9.04. Vypadá to, že se karta obrátila, všem to začalo fungovat a nám dvěma přestalo.
Zkus porovnat, jestli se to u tebe projevuje podobně, jako u mě, i když máme každý jiné NB.
Jako poslední variantu vidím už jen "čistou instalaci", ale stejně by mě zajímalo, v čem je ten problém.