Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Netbox - zkušenosti  (Přečteno 5477 krát)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Netbox - zkušenosti
« kdy: 08 Června 2009, 02:17:34 »
Zdravím všechny,

u mě doma se teď bude měnit spousta věcí(především domov), a budu měnit providera.. máte někdo zkušenosti se sítí Netbox?  Četl jsem samou chválu; jak to funguje v linuxu? :)
(uvažujte Ubuntu a Debian)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Alikon

• Návštěvník
    • Stránky věnované AutoCADu
Re: Netbox - zkušenosti
« Odpověď #1 kdy: 08 Června 2009, 06:21:00 »
Čau.
Teď už sice Netbox 2 roky nepoužívám (přestěhoval jsem se), ale předtím jsem s ním byl dost spokojenej. Skoro žádné výpadky, rychlost dobrá a cena taky. Teď jsem neslyšel od rodičů, že by si nějak stěžovali (mají od nich i telefon). Jinak to funguje jako klasická síť, takže v Linuxu není vůbec žádnej problém...

oyankee

• Host
« Odpověď #2 kdy: 08 Června 2009, 14:42:14 »
Používali jsme ho 2 roky zpátky a na tu dobu to byl fofr net. Jen jsme trochu zápasili se smlouvou a s fakturami a slečnami na pobočce. Jinak spokojenost.

stderr

• Aktivní člen
  • *
  • globglob, Charliee, we're scuba diving Charlieee!
« Odpověď #3 kdy: 08 Června 2009, 16:10:07 »
Používám stále už asi 5 let a naprosto bez problému (i když ze začátku výhrady - hlavně kvůli neohlášeným výpadkům - byly, ale stále se lepší, za poslední dobu výpadků nula nula prd).
Do bytu Ti natáhnou UTP kabel, který strčíš přímo do síťovky (routeru) a konec zvonec. Běží přes DHCP bez problému.
Fedora & CentOS (RHEL) user ... co tu vlastně dělám?
Blog /dev/stderr & twitr

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #4 kdy: 09 Června 2009, 15:22:16 »
Paráda ;)  Moc děkuju všem za odpovědi - to jsem chtěl slyšet. Ceny za zavedení jsou nehorázné, ale když je to takhle plus ta rychlost, tak myslím není co řešit.
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.