Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Fatrat - balicek  (Přečteno 1148 krát)

frca

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 66
Fatrat - balicek
« kdy: 04 Května 2009, 16:50:05 »
Zdravim, kde se da stahnout balicek pro fatrat 1.1? Cmake je sice pekny, ale zavislosti mi automaticky nenainstaluje...
2*b|~(2*b)

frca

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 66
Re: Fatrat - balicek
« Odpověď #1 kdy: 04 Května 2009, 20:31:46 »
Anebo jinak, ktere balicky nainstalovat, aby se to buildnulo? A jak je zjistit bez googleni pro priste? Neni nejaky parametr pro cmake, ktery by misto vytvoreni make vypsal _vsechny_ chybejici zavislosti nebo neco takoveho? diky
btw to rve, ze nemam curl, ale ja ho nainstalovane mam...
2*b|~(2*b)

Miko10

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 642
Re: Fatrat - balicek
« Odpověď #2 kdy: 05 Května 2009, 11:32:28 »
Neviem aka je to verzia pise mi SVN, tak skus podla tohoto http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29424.0/topicseen.html
Fujitsu-Siemens V6535, CD T3200, 3GB RAM, 320 GB HDD, Wifi Atheros 242x, Ubuntu 10.10

frca

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 66
Re: Fatrat - balicek
« Odpověď #3 kdy: 05 Května 2009, 21:45:47 »
Tak pomohl balicek libcurl4-openssl-dev.

ALE stejne to nejede.
Kód: [Vybrat]
./fatrat
Loading queues
QPainter::begin: Cannot paint on a null pixmap
QPainter::setViewport: Painter not active
QPainter::save: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setRenderHint: Painter must be active to set rendering hints
QPainter::setRenderHint: Painter must be active to set rendering hints
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::setWorldTransform: Painter not active
QPainter::restore: Unbalanced save/restore
Adding 1 rows
ASSERT: "!isEmpty()" in file /usr/include/qt4/QtCore/qlist.h, line 246
Aborted

Nevite o necem jinem na rapidshare? S timto uz jsem ztratil dost casu. Nejlepe balicek primo pro ubuntu.
2*b|~(2*b)

Martin Kiklhorn

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4807
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

BlackSmith

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 4
Re: Fatrat - balicek
« Odpověď #5 kdy: 07 Května 2009, 22:31:57 »
Zajímavý je i Tuckan, Rapidshare Premium umí, ale ostatní české jako czshare ne.  :-\
http://cusl3-tucan.forja.rediris.es/index-en.html

gmann1

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 83
Re: Fatrat - balicek
« Odpověď #6 kdy: 11 Června 2009, 11:06:29 »
fatrat som zbastlil podla navodou a musim povedat, ze fakci skvelo :) !!!
Mam vsak 2 problemy :

1, automaticky nastavuje download cestu - /home/profil/  , ak tuto cestu zmenim na mnou pozadovanu-stahuje tam kam urcim, pokial ho nevypnem...a potom ideme nastavovat od zaciatku. Nevie niekto ako sa to da nastavit natvalo/napriamo ???

2, ako zfunkcnim, aby sa mi fatrat spustal automaticky pri starte PC (tj na pozadi), nezavisle od prihlasenia ??? (je to kvoli WEB rozhraniu, ktore inak nefunguje)

Thx  ;D

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.