Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem se zvukem pri volani na skype  (Přečteno 6117 krát)

oxi

• Návštěvník
Problem se zvukem pri volani na skype
« kdy: 17 Června 2009, 09:25:59 »
Zdravim vsechni. Po instalaci nove verze  Ubuntu 9.04 mela jsem okamzite problem se skype, hlasilo to *problem with audio playback*. To jsem vyresila,ale ted kdyz chci volat tak me na opacni strane neslysi, ja pritom slusim uplne perfektne. Po volani na skype test call to take funguje a nehlasi zadny problem. Takze jsem zoufala a nevim,co s tim :'( :'( :'(

aloisam

• Host
Re: Problem se zvukem pri volani na skype
« Odpověď #1 kdy: 17 Června 2009, 15:41:15 »
takže při volání na skype test call, se pak sama slyšíš co jsi nahrála? to je hodně podivný..
pokud ne, tak si zkus pohrát v ovládání hlasitosti s nastavením záznamu.

oxi

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Června 2009, 16:20:08 »
no prave :( na skype call slysim...jdu se zkusit pohrat, treba to nejak dopadne..

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 17 Června 2009, 16:48:17 »
jestli ti mikrofon funguje, tak bych si s tím moc nehrál ;-) problém bude někde v nastavení skype, nebo možná vůbec s tou aplikací jako takovou..

oxi

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Června 2009, 17:07:37 »
mela jsem v pocitaci v predvolbach zvuku v Audiokonferenci nastaveno jako Zaznam zvuku "TICHO"..Zmenila jsem to na zvukovy server Pulseaudio, pry uz mne je slyset.ale hodne spatne...Tak budu hledat dal v zvukach, treba na neco prijdu)) Ach jo,ten pocitac po mne obcas chce az moc,a ja jsem jen blondinka ;D

aloisam

• Host
« Odpověď #5 kdy: 17 Června 2009, 21:57:18 »
:-)

oldisek

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 20 Června 2009, 09:54:01 »
Mám ten sám problém, Ubuntu 9.04, zvuk mikrofon, vše funguje bezvadně pouze ve Skype nefunguje mikrofon.
Já ho v reproduktorech slyším ale druhá strana ne . Ví někdo co s tím?
« Poslední změna: 20 Června 2009, 15:42:19 od oldisek »

aloisam

• Host
« Odpověď #7 kdy: 20 Června 2009, 11:50:58 »
tak ve skype Options→Sound devices zkus měnit nastavení Sound In.

JohnyN

• Host
« Odpověď #8 kdy: 20 Června 2009, 12:03:00 »
http://noskonotes.blogspot.com/2008/10/ubuntu-problmy-s-pulseaudio-serverom-od.html

Ak to nepomôže, pozrite si v Skype - Options - Sound Devices, čo máte v rozrolovacích ponukách a napíšte nám to.

oldisek

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 20 Června 2009, 15:51:50 »
mám Skype v češtině - když rozklikám - nastavení -zvuková zařízení - vstup (mikrofon) -nabídka -default
                                                                                                                                                                 pulse
                                                                                                                                    (6 různých tipů)  NVidia n Force2
                                                                                                                                                                 hdmi
                                                                                                                                                                 headset
u mikrofonu, reproduktoru a vyzvánění mám nastaveno - pulse
   díky

JohnyN

• Host
« Odpověď #10 kdy: 20 Června 2009, 16:19:16 »
Pohrajte sa s tým nastavením skypu, ale s vypnutým Firefoxom, prehrávačom a akoukoľvek inou aplikáciou, ktorá by mohla používať zvukovú kartu.

XDeamox

• Návštěvník
« Odpověď #11 kdy: 20 Června 2009, 16:50:13 »
Mal som rovnakz problem ... riesenie jednoduche ... Nadstavenia - Zvuk  a zmen zariadenie kliknutim na "no choosed"  vo vysuvacom menu ... Ak nejde tak vam sem mozem hodit screen ... Na lepsie pochopenie

oldisek

• Návštěvník
« Odpověď #12 kdy: 20 Června 2009, 18:57:39 »
múžu poprosit o ten screen
  Dík

oxi

• Návštěvník
« Odpověď #13 kdy: 23 Června 2009, 08:40:36 »
...take si prosim o ten screen, dekujiiiiii

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.