Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zaseknutí vypalování MP3/Ogg jako Audio CD  (Přečteno 1919 krát)

Sakal77

• Návštěvník
Zaseknutí vypalování MP3/Ogg jako Audio CD
« kdy: 24 Června 2009, 19:44:40 »
Dobrý den, pokusil jsem se vypálit si zvukové CD přes Brasero klasickým a očekávatelným způsobem, tedy jako Hudební projekt nastrkat do projektu MP3 (zkoušel jsem i Ogg), ale dopadne to vždy stejným způsobem. Brasero to spolkne, ale jeho hlášení "Normalizují se stopy" visí na PC třeba i 1/2 hodiny a nic se neděje (ani odpovídající odezvy systému).
Mám Ubuntu 9.04 a všechny dostupné aktualizace k tomu.

Může mi prosím někdo poradit? Očekával bych, že když to Brasero spolkne, tak by ten převod MP3 na audio (Wav) měl asi fungovat. Nebo ne (tzn. musím to nejprve ručně převést na wav)? Jediné řešení, které jsem našel, se týkalo K3b, rád bych ale využil Brasero.
« Poslední změna: 24 Června 2009, 21:04:47 od Sakal77 »

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
Re: Zaseknutí vypalování MP3/Ogg jako Audio CD
« Odpověď #1 kdy: 24 Června 2009, 21:11:32 »
Zkoušel jsi vypnout tu normalizaci (příšerný název ...), jestli je to jenom problém v tom doplňku?

... klasickým a očekávatelným způsobem, ...
  ;D  ;D
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

Sakal77

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Června 2009, 21:28:54 »
Zkoušel jsi vypnout tu normalizaci (příšerný název ...), jestli je to jenom problém v tom doplňku?

... klasickým a očekávatelným způsobem, ...
  ;D  ;D

BINGO!! (Ani mne nenapadlo hledat problém v normalizaci, resp. mě nenapadlo, že to je plugin) Díky

...a ohledně výsměchu ke "klasickému a očekávatelnému": No doporučuji Ubuntu známým, kdy nechtějí platit za něco, s čím budou bojovat tak jako tak (viry, spywery, nevhodný SW, atd apod.) a oni by tohle brali jako "že by to tak mělo fungovat" :D No ne snad?  ;)

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #3 kdy: 24 Června 2009, 21:38:00 »
...a ohledně výsměchu ke "klasickému a očekávatelnému"...
Sorry... neumím používat smajlíky, asi založím nové vlákno na toto téma ...  :) Nebyl to výsměch, jen se mi prostě líbila ta formulace... a příspěvky bývají většinou jazykově nudné  8) Takže: vypalování zdar!
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.