wine odinstalováno pomocí Synapticu , ovšem zástupce s nainstalovanými programy v nabídce stále zůstává. to mi hlava nebere..
ok, nevadí. nainstalováno pomocí PlayonLinux, spuštěno, a kupodivu opět hláška "input not supported" jo, jedna změna nastala - nyní jde zvuk hry trhaně
kdepak udělali páni inženýři chybu?
Samozřejmě, odinstalováním wine odinstaluješ pouze wine jako takový, ne to, co se pomocí wine nainstalovalo na disk. To můžeš klidně smazat ručně, je to v adresáři
/home/.wine/drive_c/Program Files/. Co se týče instalovaných her, nebo programů, odinstaluješ klasicky přes nějaký ten uninstall, který se vytvoří jako ve windows při instalaci toho kterého programu - to pokud máš ještě funkční wine.
Podle mně ti playonlinux neřekne, kde je zakopanej pes a ke konfiguraci je dostačující
winecfg. Podíval bych se sem
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=394
, podle těch výsledků by neměl být s homam3 přes wine žádný problém. Mám sprovozněny settlers 2 anniversary a bylo potřeba dohrát ručně jednu knihovnu D3D .dll do adresáře windows, od té doby hra šlape a dá se hrát i když mám zapnuty wine aktualizace, s čehos jsem měl trochu obavu.
K tomu zvuku, v konfiguraci wine si můžeš vybrat alsu nebo oss.
Hodně štěstí.