Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s prihlasenim - zmena zo vzdialeneho prihlasenia na normalne  (Přečteno 865 krát)

stenlikobra1

• Návštěvník
mam taky maly problem... vcera som sa trochu hral so systemom, a  mensim nedopatrenim som si zapol spustenie systemu zo vzdialeneho servera... cize miesto prihlasovacej obrazovky mi naskoci taka tabulka: Obnovit, Pripojit, zrusit.  A Neviem to vratit spät. Ked dam obnovit, vypise mi ze nieje dostupny ziaden server. Ked dam zrusit, znovu naskoci ta ista tabulka.

Prosiim Vas, nevie mi niekto s tym pomoct??? Lebo na ploche aj v home adresari som mal ulozene dôlezite udaje. DAKUJEM!

picard

• Stálý člen
  • **
Re: Pomoc s prihlasenim - zmena zo vzdialeneho prihlasenia na normalne
« Odpověď #1 kdy: 20 Července 2009, 19:34:00 »
Pokud se potřebujete dostat k nějakým důležítým údajům a zatím jste si je nesmazal nebo nepoškodil Vašimi experimenty, nabootujte z Ubuntu Live CD - viz http://wiki.ubuntu.cz/Pr%C5%AFvodce%20instalac%C3%AD - Krok 1

stenlikobra1

• Návštěvník
Re: Pomoc s prihlasenim - zmena zo vzdialeneho prihlasenia na normalne
« Odpověď #2 kdy: 20 Července 2009, 20:59:46 »
Ano, sakujem... to viem, len ja by som sa potreboval dostat naspät do svojhoh systemu... mal som ho uz poriadne nastaveny... trvalo mi to niekolko mesiacov... a nerad by som o to prisiel, a ani o vsetky data... :(

Ale dakujem velmi pekne. ;)

Ja by som potreboval radu, ako sa da vratit zmena prihlasovania cez prikazovy riadok alebo pomocou Live CD... Nevie niekto ako by sa to dalo??? Dakujem za kazdu odpoved. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.