Zdravím, před nedávnem se mi začal velice často objevovat jeden problém. Při vyhledávání přes google mi prostě vyskočí hláška
Omlouváme se,
... ale váš dotaz se podobá automatickému dotazu počítačového viru nebo spywarové aplikace. Z důvodu ochrany našich uživatelů vaši žádost nemůžeme nyní zpracovat.
Váš přístup obnovíme co nejdříve to bude možné, a proto akci zkuste brzy zopakovat. Pokud máte podezření, že váš počítač nebo síť byly napadeny, můžete zatím spustit antivirový program nebo odstraňovač spywaru, abyste měli jistotu, že ve vašem systému nejsou viry ani jiný nežádoucí software.
Pokud se vám neustále zobrazuje tato chyba, můžete problém vyřešit, když smažete soubor Google cookie a znovu přejdete na stránky Google. Pro pokyny týkající se prohlížeče prosím navštivte online centrum podpory vašeho prohlížeče.
Je-li tím ovlivněna celá vaše síť, máte k dispozici více informací v Centru nápovědy pro hledání na webu Google.
Omlouváme se za nepříjemnosti a doufáme, že brzy znovu použijete Google.
Chcete-li pokračovat v hledání, zadejte prosím níže zobrazené znaky:
Máte s tím někdo zkušenosti? Stává se mi to velice často. Může to být nějaká chyba ze strany mého poskytovatele internetového připojení? Jinde se mi to totiž nestává, výhradně doma..