Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Google - nefunguje vám také??  (Přečteno 2482 krát)

Kenvous

• Host
Google - nefunguje vám také??
« kdy: 26 Července 2009, 21:01:16 »
Zdravím, před nedávnem se mi začal velice často objevovat jeden problém. Při vyhledávání přes google mi prostě vyskočí hláška

Omlouváme se,

... ale váš dotaz se podobá automatickému dotazu počítačového viru nebo spywarové aplikace. Z důvodu ochrany našich uživatelů vaši žádost nemůžeme nyní zpracovat.

Váš přístup obnovíme co nejdříve to bude možné, a proto akci zkuste brzy zopakovat. Pokud máte podezření, že váš počítač nebo síť byly napadeny, můžete zatím spustit antivirový program nebo odstraňovač spywaru, abyste měli jistotu, že ve vašem systému nejsou viry ani jiný nežádoucí software.

Pokud se vám neustále zobrazuje tato chyba, můžete problém vyřešit, když smažete soubor Google cookie a znovu přejdete na stránky Google. Pro pokyny týkající se prohlížeče prosím navštivte online centrum podpory vašeho prohlížeče.

Je-li tím ovlivněna celá vaše síť, máte k dispozici více informací v Centru nápovědy pro hledání na webu Google.

Omlouváme se za nepříjemnosti a doufáme, že brzy znovu použijete Google.
Chcete-li pokračovat v hledání, zadejte prosím níže zobrazené znaky:

Máte s tím někdo zkušenosti? Stává se mi to velice často. Může to být nějaká chyba ze strany mého poskytovatele internetového připojení? Jinde se mi to totiž nestává, výhradně doma..

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Google - nefunguje vám také??
« Odpověď #1 kdy: 26 Července 2009, 21:03:49 »
Mne sa to sa to stalo asi pred 2 dnami a iba raz. Bolo to pri zadani uplne bezneho vyhladavania. Pri okamzitom opakovani toho isteho dotazu uz fungovalo vyhladavanie. Tym to pre mna skoncilo. Asi to bolo nieco kratkodobe v googli.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Kenvous

• Host
« Odpověď #2 kdy: 26 Července 2009, 21:12:51 »
Tak mám asi nějakou smůlu.. stává se mi to skoro pořád.. dneska celý den  ;D s takovouhle je pro mě google naprosto nepoužitelná věc. Nebo mě ještě napadlo, jestli to není nějaká "ochrana" googlu, proti zahlcování.. nebo tak něco.. fakt nevím..  mám totiž neveřejnou ip adresu spolu s kdoví kolik lidmi, tak jestli není zádrhel právě v tom, že pochází spousta požadavků z jedné adresy. Možná je to ale nesmysl.. nic jiného mě ale nenapadá, protože jinde se s tímhle problémem prostě nesetkávám..

LivArt

• Aktivní člen
  • *
  • každý jednou začínal...
« Odpověď #3 kdy: 26 Července 2009, 22:34:52 »
tak úplný nesmysl by to být nemusel..
Acer Extensa 5220 pod nadvládou tučňáka (Ubuntu 9.04).
Ubuntu user since 05/2009
Můj last.fm profil aneb I'm on the Highway to Hell

radič

• Návštěvník
    • Internetová poradna
« Odpověď #4 kdy: 29 Července 2009, 08:46:41 »
v jedný z prvních devítkovejch verzí opery se mi to objevovalo snad pokaždý.. pak přišel update a bylo po problému, od té doby už zase jsem považován googlem opět za člověka a ne za robota  ;D

donny

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 30 Července 2009, 16:34:42 »
Já bych se ani nedivil, kdyby se mi něco takovýho ukázalo. Občas si připadam víc jako robot než jako člověk.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #6 kdy: 13 Srpna 2009, 01:04:56 »
Tak mám asi nějakou smůlu.. stává se mi to skoro pořád.. dneska celý den  ;D s takovouhle je pro mě google naprosto nepoužitelná věc. Nebo mě ještě napadlo, jestli to není nějaká "ochrana" googlu, proti zahlcování.. nebo tak něco.. fakt nevím..  mám totiž neveřejnou ip adresu spolu s kdoví kolik lidmi, tak jestli není zádrhel právě v tom, že pochází spousta požadavků z jedné adresy. Možná je to ale nesmysl.. nic jiného mě ale nenapadá, protože jinde se s tímhle problémem prostě nesetkávám..
A to jste zrovna pracoval v linuxu nebo ve windows?  ..malware totiž může neviditelně upravit to, co píšete do prohlížeče podle svého(zvlášť, když máte IE)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.