Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Náhrada za Bsplayer  (Přečteno 6294 krát)

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
Náhrada za Bsplayer
« kdy: 31 Července 2009, 11:49:54 »
Zdravím,
hledal jsem nějakou náhradu za windowsácký program bsplayer. Tu na foru jsem našel spoustu tipů na různé přehrávače které svými fce. nahradí bsplayer. Zkusil jsem zatím Totem, VLC, Mplayer a rád bych i Xine.
Chtěl jsem se jen zeptat zda je Xine pouze jiné  označení pro Kaffeine?
Dále by mě zajímalo zda by se nějakým způsobem nedaly stáhnout pluginy pro všechny přehrávače najednou, aby pak všecky programy fungovaly bez toho aby se připojovaly na internet.
děkuji  :)
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes

UfoNet

• Stálý člen
  • **
Re: Náhrada za Bsplayer
« Odpověď #2 kdy: 03 Srpna 2009, 18:54:54 »
Děkuji hlavně za ten návod na Vyhrazené formáty. Netušil jsem že je to tak podstatné a že to lze takto snadno nainstalovat. Dík přidávám karmu
Jinak za BsPlayer jsem náhradu nenašel, MPlayer je dobrý ale nepřehraje mě nic :)
« Poslední změna: 03 Srpna 2009, 18:56:48 od Sentello »
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

UfoNet

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 03 Srpna 2009, 19:24:34 »
 ??? asi jsi popletl topic

Vitaa

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Srpna 2009, 20:45:41 »
nejpodobnější bsplayeru je smplayer.. jedná se o gui mplayeru.. musíš si také do čistého ubuntu nainstalovat ubuntu-restricted-extras a přehraješ vše.. pokud by to to dělalo stále problém, tak si nainstaluj vlc.. vlc je taky dobře nastavitelný a má kodeky svoje, které jsou v jeho instalaci, pokud se npletu..  ;)
Intel Core i3-3220, AMD Radeon HD 7770, 8GB RAM - Arch Linux - KDE 4.12

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.