Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Prestaly fungovat panely v Gnome  (Přečteno 2292 krát)

Ondrej Lacina

• Návštěvník
Prestaly fungovat panely v Gnome
« kdy: 11 Října 2006, 08:42:21 »
Trochu jsem experimentoval s appletama pridavanyma do panelu v gnome (pravy klik na listu/pridat na panel...) a najednou zmizely vsechny ikonky ze vsech panelu a ani se tam nedaji znovu pridat, ty panely vubec nereaguji. Restartoval jsem GUI, restartoval jsem PC a nic. Nevedel by nekdo kde co opravit? Mel jsem vsechny spoustece prave na tech panelech, ostatne je tam taky hlavni menu a ani spustene programy se neukazuji na tom spodnim panelu. Dik za pomoc

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 11 Října 2006, 08:53:53 »
Přidat ty applety nazpět nejde? Pokud ne zkus vymazat v /home/user/.ICEauthority a .Xauthority a .DCOPserver_edgyeft__0

Ondrej Lacina

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Října 2006, 13:36:41 »
Nejen ze nejdou pridat applety, ale nejde vubec nic. Nic se na zadny liste nezobrazuje, ani kos, ani pustene programy. Az budu doma, vyzkousim a kdyztak se zase ozvu.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 11 Října 2006, 16:44:25 »
A nemozes ani dat pravym ponuku panelu a vytvorit novy panel?
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Ondrej Lacina

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 11 Října 2006, 17:24:28 »
Nene, na pravy mysitko (ci jak se oznacuje to tlacitko na mysi) to nedela vubec nic. Nemuzu s tema panelama hybat.

Ondrej Lacina

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 11 Října 2006, 19:49:10 »
Tak jsem to vyresil. Smazanim adresaru "applets_X v .gconf/apps/panel, kde X je cislo. Potom po restartu GUI se vse vratilo do defaultniho nastaveni, takze jsem znovu pridal applety. Nicmene ten problematicky applet, ktery vse zpusobil (ani ted se mi nedari ho vyzkouset) je XPenguins.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.