Zdravím,
Mám docela rychlej internet, nebo alespoň co mě stačí. Stahování mě obvykle jede normální rychlostí 1,1MB/s a rychlost nekolísá .
Při stáhování ze zdrojů Medibuntu je to horší, stáhnout Skype je o něco delší proces ..apod. balíčky z Medibuntu.
Ale co se periodicky děje v poslední době mě prostě přestává bavit.
např.
Mám:1
http://cz.archive.ubuntu.com jaunty/main cmake 2.6.2-1ubuntu1 [8008kB] 20,0kB/s 3min 46s
Neví někdo jak se dobabrat a navrátit to ubuntu do té podoby, když už jsem dělal přechod na systém Ubuntu 9.04 AMD64.
Vysvětlím, nainstaloval jsem starší verzi, přechod a stažení velkého počtu balíků je velice rychlej proces, něco přes 20 minut, instalace 50 minut,
ale potom po krátkém používání se začne všechno co potřebuji stahovat od zdrojů příšerně zpomalovat a je jedno odkud to stahuji, při výměně serveru na zdroje mě to nakonec někde z Afriky postahovalo nějaké balíky o dost rychleji než z Čech, to má znamenat jako co?
Šel jsem vyzkoušet něco stáhnout přes Wi-Fi a šlo to ještě huře! Systém zůstává nezaktualizovaný, protože to je hrůza něco z toho APT vůbec dostat ! Potřebuji si doinstalovat např. Ktorrent, Javu aj.