Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mam nakonfigurovany bluetooth spárovaný mobil, gprs se připojí, ale web nejde!  (Přečteno 1096 krát)

jama

• Návštěvník
Ahoj vsichni, potreboval bych prosim poradit. Nastavil jsem si pripojeni dle tohoto clanku: http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,30883.msg231722.html#msg231722

Bohuzel mobil se mi pres gprs pripoji zadokuje se mi ikona na listu, ale kdyz spustim firefox, tak mi stale pise, ze jsem offline. Mohl by jste mi nekdo poradit, jak s tím, jestli mam nejak konfigurovat dal sitove rozhrani nebo v cem je problem, ze se mi nezobrazuji www stranky? Byl bych doopravdy vdecny, jelikoz uz s timto problemem travim nekolik veceru a uz nevim jak dal. Pokud mate nekdo nejaky skriptik, ktery funguje rad ho uvitam. Pro upresneni se pripojuji s mobilem nokia 5000 nebo nokia 6230i pres bluetooth msi tarif mam od vodafonu. Dekuji vsem za pomoc.

macu

• Stálý člen
  • **
ping na nějaký server funguje?
nemáš náhodou v FF při tom připojení v menu Soubor zatrženo Pracovat offline? u mobilního připojení se mi dřív stávalo, že tato volba byla zaškrtnuta
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.