Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 8.10 nepristupne slozky, prosim pomozte  (Přečteno 1040 krát)

saris

• Návštěvník
Ubuntu 8.10 nepristupne slozky, prosim pomozte
« kdy: 13 Září 2009, 18:33:05 »
Zdravim, obracim se na Vas po dvou letech uzivani ubuntu s prosbou o radu..
Nevim jak se mi podarilo, ale stalo se ..nedostanu se do zadne slozky, nijak, file brows.ne ani nic jineho, zkousela jsem jiny ucet, ale nejde mi tam slozka prekopirovat, tak uz nevim co mam udelat, abych se ke slozkam a souborum dostala.
Napriklad i kdyz pridam soubor jako prilohu emailu, vyhodi me ze vsech akci a nespusti se nic..
Pokud ma nekdo zkusenost poradte prosim jak na to .
Dekuji Saris

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
Re: Ubuntu 8.10 nepristupne slozky, prosim pomozte
« Odpověď #1 kdy: 13 Září 2009, 18:56:32 »
Potřebujeme nějaké podrobnosti: co konkrétně to dělá, když se chceš dostat do té složky (třeba v Nautilu)? Píše to nějakou chybu? Můžeš tu dát příklad konkrétní složky, do které se nedostaneš?
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

saris

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2009, 02:06:59 »
Jde o klasicke slozky a soubory, obrazky fotky, dokumenty, slozky s cimkoliv, nautilus ne klasicky file brow..ani nic jineho, poklepanim na slozku jakoukoliv i v menu mista me vyhodi z komplet akce ..chybu nehlasi ani nic...nevim
Nemyslim ze bych mela neporadek v uzivatelech nebo pristupech

NoWin

• Host
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2009, 02:36:32 »
Jde o klasicke slozky a soubory, obrazky fotky, dokumenty, slozky s cimkoliv, nautilus ne klasicky file brow..ani nic jineho, poklepanim na slozku jakoukoliv i v menu mista me vyhodi z komplet akce ..chybu nehlasi ani nic...nevim
Nemyslim ze bych mela neporadek v uzivatelech nebo pristupech
Šárko, co plocha? Zobrazuje se na ní všechno korektně? Zkoušelas spustit Nautila z Terminálu? Tam by to mělo něco napsat, Nautilus není zrovna moc mlčenlivej jako některý aplikace, z nichž se člověk po jejich pádu dozví jen "Segmentation Fault". Zkus to a pokud to vyhodí nějakou hlášku, sem s ní.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.