Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kompilace-missing separator [vyřešeno]  (Přečteno 1950 krát)

Mraky

• Aktivní člen
  • *
kompilace-missing separator [vyřešeno]
« kdy: 30 Září 2009, 11:51:26 »
ahoj, našel sem na netu nějaký program na výuku psaní na klávesnici,bylo protřeba kompilovat, když sem napsal ./configure ,tak to proběhlo v pořádku,ale když sem napsal make, tak mi to vyhodilo chybu,že chybi separator,myslím že nemám žádný program na kompilaci, pouze to co už je v linuxu,netuším v čem je problém.-(
« Poslední změna: 30 Září 2009, 17:30:56 od Mraky »

nettezzaumana

• Host

LuciusMare

• Závislák
Re: kompilace-missing separator
« Odpověď #2 kdy: 30 Září 2009, 14:05:19 »
BBM: Já si říkal že by jsi nepostnul link na vyřešený thread bez toho aby jsi to řádně okecal :P
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

matyskovo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 30 Září 2009, 16:59:53 »
ahoj, našel sem na netu nějaký program na výuku psaní na klávesnici,bylo protřeba kompilovat, když sem napsal ./configure ,tak to proběhlo v pořádku,ale když sem napsal make, tak mi to vyhodilo chybu,že chybi separator,myslím že nemám žádný program na kompilaci, pouze to co už je v linuxu,netuším v čem je problém.-(

Zkuste třeba nejprve napsat jaký program, odkud jste to stáhnul, co jste stáhnul a přesnou posloupnost příkazů včetně chybových hlášek... Na tenhle dotaz Vám nikdo neodpoví, protože to nejde!
MB ASUS M2NPV-VM, grafika integrovaná nVidia GeForce 6100, zvukovka integrovaná ADI AD1986A, AMD D-C Athlon A64 X2 4200+ EE, paměť 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz KINGSTON, 2x disk SEAGATE Barracuda 320GB, SATA II, DVD vypalovačka - LG GSA-H42L, UBUNTU 10.04 LL 32-bit.

Mraky

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 30 Září 2009, 17:28:49 »
díky za rady, ale rozhodl jsem se že nainstaluju jiný program,který se mi povedl uspěšně nainstalovat,ukončuju tuto debatu!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.