Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: stiahnutie programov na ubuntu bez internetu  (Přečteno 2435 krát)

rastoX

• Návštěvník
stiahnutie programov na ubuntu bez internetu
« kdy: 23 Září 2009, 16:45:46 »
Čaute. Keďže sa mi nedarí nainštalovať na ubuntu internet tak sa chcem opýtať či existuje iná možnosť ako nainštalovať ďalšie programy. Dalo by sa to aj tak že z ineho pc na ktorom je internet by som stiahol neaky program a cez usb by som to skopiroval do pc s ubuntu? Ak ano z akej stranky to mam stiahnuť a tiež kde by som našiel slovensky jazyk na ubuntu lebo kedze sa mi nedari spojazdit net na ubunte tak som nemohol stiahnut slovensky jazyk a väčšinu veci mam v anglictine Vďaka :'( :'( :'( :'(

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
Re: stiahnutie programov na ubuntu bez internetu
« Odpověď #1 kdy: 23 Září 2009, 17:29:13 »
ASi by to islo napr. pomocou DVD Ultimate Edition - aspon nejake programy. Ale si myslim, ze skor by sme ti mali pomoct s tym, aby sa ti podarilo ten internet v Ubuntu rozchodit, nie? V com je problem? Aky pristup k internetu mas? Je to notebook, alebo stolny PC s ethernetovym vstupom? Neni to HW zavada?
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

rastoX

• Návštěvník
Re: stiahnutie programov na ubuntu bez internetu
« Odpověď #2 kdy: 23 Září 2009, 20:40:10 »
no to by bolo najlepšie. ja som to už písal do pomoc s hardwarem ale nik sa nenašiel. Ja som novym použivatelom ubuntu takže vela toho neviem ale zatial sa mi to velmi pači tak nerad by som sa vykašlal na ubuntu kvôli tomu že mi nejde internet. Ubuntu mam nainštalovaný na notebooku a na internet mam leadtek usb modem od t-mobile. našiel som tu jeden navod ale bud nefunguje alebo niečo robim zle. A potom mam v t-mobile nastavené zdielani dat čiže ak by nahodou niekto nevedel proste vramci predplateneho balika internetu mozem chodit na net aj cez mobil. A vyskušal som pripojit mobil cez usb kabel a podarilo sa mi nainštalovat gprs internet ale tan moc nefunguje. moja skusenost je ta ze ani na windowse gprs moc nejde tak by som potreboval cez 3g umts cez to by to malo ist ale to neviem nastaviť. našiel som tiež navod ako sa pripojit cez mobil myslim že to bolo na wiki ale je to tam spravene cez neaky KPPP ale ja ten program nemozem najst v mojej ubunte. Tak ak by mi niekto vedel poradit z navodom na inštalaciu leadtek usb modemu alebo modemu cez mobil bol by som mu vďačný... :( :( :(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.