Už se těším až to konečně vyjde a vyzkouším to na druhém disku. A jak se tak nemůžu dočkat tak si čtu tuhle tu diskusi a nemůžu se ubránit pocitu, že se mi to co tu říkáte nelíbí.
Možná jsme jen uživatel a ne takoví znalci jako vy, ale přijde mi, že jste tu za poměli na pár okolností. Bavíte se tu o tom jak to vypadá na nic. Na to vám řeknu, že se přece můžete zapojit (opravte mě pokud se mílím). A pokud se vám nechce tak upravit si vzhled je přece otázkou docela dobré zábavy a ne na dlouho. Nebo pokud si dobře pamatuji tak se to dá uložit a v nové verzi to mít stejně ne? Takže tyhle námitky se mi zdají opravdu zbytečné.
Pak je tu ta věc s tím jak říkáte, že to musí vypadat dobře. No a to se vás zeptám proč? Kvůli novým uživatelům, aby jich bylo víc... aby to víc konkurovalo??? Myslím, že je to zbytečné se obávat
Open source má boj už vyhraný.
A pak se mi hlavně nelíbí, že uživatelé Linuxu se tak moc rozčilují na vzhledem a po zapomínají na to jak to funguje.
Jediné vysvětlení ve váš prospěch co mě napadlo, že vše funguje jak má a máte co potřebujete, že jediné nad čím debatujete je vzhled
To je jen pár mích úvah
nic ve zlém. Mě šlape stále 8.04 jak má a jsem spokojenej.