Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: GDM - problémy s prihlásením, Téma  (Přečteno 691 krát)

Deafboy

• Návštěvník
GDM - problémy s prihlásením, Téma
« kdy: 30 Října 2009, 10:59:15 »
Práve prebieha druhý deň testovania vraj stabilnej verzie 9.10.
Narazil som na zvláštny problém, opakujúci sa (na ubuntu už štandardným spôsobom) podľa všetkého úplne náhodne a bez akejkoľvek pravidelnosti, alebo niečoho, čoho by sa dalo zachytiť. Niekedy ma proste po zadaní hesla neprihlási. zostane tam len to GDM pozadie, no ďalej sa nič nedeje. Klasický príklad zamrznutia niektorej so základných častí ubuntu > následne sa nedá prepnúť do inej konzoly cez Ctrl+Fx ani reštartovať PC.

Trochu som sa hral s nastavením nového GDM, keďže je to vraj robené od nuly, narazil som na možnosť zmeny kontrastu, čo by malo podľa mňa nahodiť tú škaredú tému s veľkým písmom a divnými ikonkami. Nahodilo to témo Clearlooks, a po reštarte sa tam objavila téma human. Netuším ako tam dostať späť tmavú tému ktorá tam bola. Stretol sa s tým ešte niekto, alebo som výnimka?

Toto ma na ubuntu rozčuľuje. Považujú SW ktorý by som nevydal ani ako beta verziu za stabilný. Prípadný "WOW" efekt stavajú pred stabilitu... žeby som to už niekde videl?
Ubuntu som prestal pouzivat vzhladom na jeho bugy kazdodenne, no sem-tam rad zabludim na toto forum a som este radsej ked viem pomoct

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.