pulseaudio je *pozoruhodne pokud funguje spravne a reportovat se musi.
Spíš bych napsal:
"pulseaudio by bylo *pozoruhodne, kdyby fungovalo spravne".
Proč mi ihned po naběhnutí systému zabere neuvěřitelných 108MiB v RAM, dokonce víc, než zbytek systému (86MiB)?
Proč mi jde nastavit maximální počet výstupních kanálů na 5 (4.1), když mám zvukovku osmikanálovou 7.1?
Proč mi při přehrávání jakýhokoliv zvuku PA vytěžuje OBĚ jádra CPU na 100% a stejně se pak zvuk začne trhat a nakonec chcípne úplně, přičemž restart PA nepomáhá?
Nechápu, proč si třeba vývojáři GNOME usmysleli, že něco tak nestabilního a nespolehlivýho použijou jako výchozí audioserver. Spousta mašin, spousta aplikací s tím má nemalý problémy, WINE s tím má problémy už dost dlouho, VBox prej taky.
A k reportování- stačí se zeptat Googla na PulseAudio a co vyjede? Jejich domovská stránka, bug, bug, bug, bug, bug, pár dotazů, kterak se PA zbavit, bug, bug, bug (mezi těma bugama jsou i ty, který se tejkaj i mýho stroje), články o tom, že je PA zlo a zase mrtě bugů a někde dál jsem viděl článek, že PA je dílem Ďábla (M$), že jsou vývojáři finančně podporováni, aby používali PA a že se chce M$ tímhle způsobem systematicky zbavit konkurence.