Na to jsem se díval, vše je tam v pohodě. Nainstaloval jsem gnome-alsamixer, musel jsem si znovu vše nastavit, zvuk jede, díky.
Připadám si jako ve verzi Ubuntu 5 let zpět. Původní ovládání hlasitosti tam není, takže teď musím mít ke zvuku na liště další ikonku. V té původní, na kterou když se kliklo, tak jsem mohl štelovat se zvukem a kliknout na "Ovládání hlasitosti", to už není, když na to kliknu pravým, dostanu se jen do nějakýho bastl nastavení zvuku. Takže si nemůžu nastavit hlasitosti vstupů (mikrofon atd.) - gnome-alsamixer je mi tedy k ničemu. Tuhle verzi fakt dělali nějací experti. Dá se jednoduše "ponížit" zpět na 9.04?
A taky když si zapnu třeba kaffeine a chcu koukat na DVB-T telku, tak mi to píše, že nelze nalézt zdrojové médium. Ti experti tam totiž dali testovací verzi.
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::availableSubtitlesChanged()
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::availableAudioChannelsChanged()
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::titleChanged(int)
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::availableTitlesChanged(int)
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::chapterChanged(int)
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::availableChaptersChanged(int)
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::angleChanged(int)
Object::connect: No such signal Phonon::Gstreamer::MediaObject::availableAnglesChanged(int)